-
-
kulaklik falan gibi biseyim olsa dinlerdim kusura bakma emi ...
-
Özhan ve Buket'i öncelikle tebrik ederim.
Amatör kayıt için bence etkileyici.
Giriş ve ritim gayet güzel fakat ilk 26 saniyeden sonra bekledim ki tempo
hızla yükselsin.Zaten güzel olan ritim hızlansın aksın, gitsin ...
Biraz daha üstünde çalışırsanız olur... daha da güzel olur...
Yalnız belirtmek isterim ki, ben sadece profosyonel dinleyiciyim...
-
ilk adım için gayet başarılı, ama söylemek istediğim birkaç bişey var. girişi çok uzun tutmuşsunuz. aslında uzun bi giriş değil ama parçanın geneline göre uzun kalmış. ana konunun A'nın başladığı yerde ise ritmde koşmaya başlamışsınız, ritme dikkat etmek lazım. bir de parça tam doruk noktasındayken aniden son buluyor. yani demek istediğim daha devam edecekmiş gibi beklenirken birden bitiyor. tekrar giriş temasına dönüp, onu çeşitleyip, ufak bir coda bağlamak iyi olur. ama amatör, evde yapılmış bir kayıt için, hele de dediğiniz gibi 'ilk adım' için gayet başarılı. üzerinde de çalışırsanız çok iyi olacaktır..
tebrikler :)
-
Yorumlarınız için çok teşekkürler..Şimdide parçaya bas yazdırıyoruz umarım yakında o haliyle de sunma imkanına sahip oluruz..O halde de değerlendirmelenizi isteriz..Tavsiyeleriniz bizim için çok değerli tekrar teşekkürler..
-
ellisekizinci saniyede biten ritim rap tadı veriyor
-
Yalnız belirtmek isterim ki, ben sadece profosyonel dinleyiciyim...
bu ne demek ? :)
-
ellisekizinci saniyede biten ritim rap tadı veriyor
Rap mi? :?
-
49. saniyeden 59. saniyeye kadar süren ritmin altına zil vvuruşları ekleyin bence...
rap havası oradan kaynaklanıyor sanırım
güzel olmuş ama biraz daha hızlansanıza
-
küsel olmuş;) ama biraz daha sert gitar daha bi yakışırdı gibime geldi bu müziin üsyüne ...:)) ama çok başarılı ilk adım için..dinlenesi parçalar çıkar sizden...