-
Placebo'nun yeni çıkan albümü meds'in çıkış parçası song to say goodbye ile bir önceki albümde yer alan ve albüme adını veren şarkı Sleeping with ghosts'un aynı/benzer melodilere sahip olduğu yönünde iddialar dolaşmakta ortalıkta. Sizce öyle mi? öyleyse neden, değilse neden.. vs..
-
bence kasmamak lazım sen benzetirsin ben benzetmem uzar gider.gittimi hoşuna kurcalamak anlamsız.
-
belki öyledir ki sanmam... olsa bile ikisi de ayrı yerlere alıp götürüyo ayrı tatlar veriyo.. önemli olan bu bence... zaten aynı melodiyle ayrı tat verebiliyosa ben gene taparım :P
-
iki şarkıyı benzetmek için dinlemek gerek. sen biri söylemeden anlamıyorsan zaten davul zurna az sana
-
dinledim zaten... seni kendime sakladım ı köprüaltına benzetemeyen zihniyet de mevcut... ben de bu ikisini pek benzetemedim sadece..
-
benzemiyor bence de. ben sadece kendi anladığı için değil, birielri dedi diye iddiayı taşıyan zihniyete taş atıyorum.
-
ne olursa olsun...sadece harika...benzer veya değil kimeneki...?? onların içinden öyle geldiyse öyledir...