Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

KAOSİS(ROCK)ZONGULDAK

• drumdrum • 4 Nisan 2006 00:10 • #496012
    kaosis 2 yıl önce müzige gönül vermiş biz grup üyeleri tarafından kurulmuş ve hedeflerine ulaşmak için imkanlar dogrultusunda çok çaba harcayan bir gruptur(t.d.k gibi açıklama yaptım:)kendi imkanlarımızla yaptıgımız demoyu garaj demolarda size sunmak istedik ama evde laptopla yaptıgımız için garaj bekçisi bu demoyu sizinle demolar bölümünde paylaşmamıza izin vermedi sanırım:)kaosis kuruldugu günden itibaren 100lerce bar programı ve 10larca konser vermis ve zonguldak ve çevresinde büyük begeni toplamıştır..size demoyu burdan paylaşma fırsatını buluyorum demoyu www.kaosis.com dan cok rahat 1inke tıklayarak ulaşabilirsiniz...hem rock dinleyip hem içip hemde imkansız sevgilinizi anmak istiyorsanız şarkı 1 e 1 :)
  • drumdrum • 5 Nisan 2006 13:55 • #496139
    biri dinleyip yorum atsın ama olmuyo böyle
  • gwen_b • 5 Nisan 2006 19:08 • #496159
    ben biliyorum serhat diye de biri var o grupta. olamayız seninle diye bir de şarkıları var yanlış mı biliyorum o grupmudur acep?? zonguldaklı bir arkadaşımın ecemin sayesinde öğrendim:D

sevgiler ...
  • moop • 6 Nisan 2006 18:12 • #496232
    zonguldak ta rock grubumu varmış :) 2yıldır burdayım çalışcakyer bulamadık vala siz nrde provaa yapıosunuz?
  • drumdrum • 7 Nisan 2006 06:41 • #496315
    hoca devrekte bize kafasına esen 1 2 aylık dukkan veriyo alın stüdyo yapın diye bizde provalarımızı oralarda yapıyoruz caycuma ve devrekte barda sahne alıyoruz göçebe bi grubuz anlıyacagın..pazar günü çekoder barda program var arkadaslar saat 16:00 da imkani olan gelsin:)
  • drumdrum • 9 Nisan 2006 02:55 • #496463
    şarkı için bi yorum alamadım hala arkadaşlar biraz ilgi.. demoyu garaj demolara gönderdim ses seda cıkmadı anlamadım bi torpil mi dönüyo o tarafta bende burda bi yorum açma istegi duydum...
  • paradigm_shift • 9 Nisan 2006 04:33 • #496464
    vokal tizlerde detone,gırtlak oyunları amatörce.solo gitarın intonasyonu bozuk.bir de davul sample'ını beğenmedim, drum machine olduğu çok belli oluyor.+ şarkıyı çekici yapan bir atraksiyon koyulmamış.10 üzerinden 4 verdim, o da zongudak'ın hatırına.bu da naçizane fikrimdir.çalışmak çalışmak çalışmak..başarılar..
  • volans • 9 Nisan 2006 10:32 • #496465
    arkadaşlar demonuzu dinlemiş bulunmaktayım açıkçası doru söylemek gerekirse sözler hoşuma gitti fakat studyo ortamında yapmış olsaydınız belki daha çok dınlerdım vokal çok kotu gelıyo kulağa ama kayıt neticesinde buşekılde çıktığına inanmak istiyorum bateri hakkında yorum bile yapmıyorum çünkü okadar kötü eğer istanbula yolunuz düşerse çok ucuza kapatırsınız kayıdı arkadaşım var bi aranjör şarkı hoşuma gitti diye söylüyorum yanlış anlamayın sakın amaç üzerinizden prim kazanmak değil neyse başarılar dilerim çok konuştum galiba:D
  • drumdrum • 12 Nisan 2006 23:35 • #496740
    bi ara görüşmeliyiz..
  • begum • 13 Nisan 2006 01:31 • #496755
    güzelde ben serhatı sevmem fazla:P ama beyendim demoyu.zaten işin içinde fırat varsa illaki beyenirim yapınca iyi yapar adam.yapıyo abicim kimin kankisi fıratçım sevgiler..saygılar...