Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

virtüözler ve neil zaza

• coreintheheart • 4 Nisan 2006 18:25 • #496073
    Aslında çok uzun zamandır rock dinliyorum ama özellikle gitar virtüözlerini yeni dinliyorum.oldum olası solocuyum ama mantalite olarak .dedimya bazılarını dinledim çok hoşuma gitmedi ama neil zaza hoşuma gitti bu eleman hakkında bilgisi olan ve onun gibi çalan diğer virtüözleri bilen ve önerebilecek olan varmı.Neil tarz olarak melodik diyebilirim ama kendi sitesinde www.neilzaza.com diskografi kısmından onu dinleyebiliyorsunuz.söyleyin bu tarz çalan kimler vardır. teşekkür ederim
  • coreintheheart • 6 Nisan 2006 12:12 • #496201
    Sanırım pek fazla tanıyan çıkmadı. ama gerçekten çok önemli bu konu da tavsiyeleriniz .Garajdeki abilere güveniyorum.İllaki birileri çıkar garajda mı çıkmayacak .Yaklaşık 2 aydır elektro çalıtorum e mümkünse solocu olmak veya lead gitarist olmak arzusundayım.Bu yüzden hem beni geliştirebilecek hem gaza getirecek birilerini dinlemek istiyorum tabi bunu yaparken benim solo anlayışıma uyan insanları dinleme isteğindeyim.nedir solo anlayışım dinleyince ya beni ağlatacak ya da o kadar agresif olacak ki adam yamultacak (şimdi diyebilirsiniz o nasıl olacak ama orası çok uzun inşallah onuda sonra yazarım)Şimdi neil zaza bence birinci gruba giriyor .Neil zazayı bilen abilerin onun gibi birilerini önermesi bilmeyenlerin onu dinleyip önermesi ya da ikinci gruba girecek birilelerini önermesi öyle demeyin ikinci grubta benim için önemli.Çok sey mi istedim ama dediğim gibi çok önemli yani ilham kaynağı olabilecek birilerini dinlemek.....
  • kare-te • 6 Nisan 2006 16:48 • #496216
    kişiyi dinleyemedim sitesindende yapamadım ama bi kişiye bi tarza bukadar bağlanma .)
  • coreintheheart • 7 Nisan 2006 11:52 • #496322
    Öncelikle teşekkür ederim.Sitesinden yapamaman büyük ihtimalle quick tıme player ın olmadığı içindir (başıma geldi oradan biliyorum).Dediğim gibi yine de sağol benim amacım zaten kişi değil kişiler bulmak .tarz konusunda da zaten virtüözleri yeni dinlemeye başladım.Solo her zaman güzeldir her soloyu dinlerim .Mesele soloda kendimi bulma meselesi.iyi bir solocu olmak istiyorum ve bu yüzden iyi solocular dinlemek.Zaten alternatif müzik dinliyorum belki ilerde hiç solo atamayacağım (müziğin gittiği yer düşünülünce)ama illede solo....
  • kare-te • 7 Nisan 2006 15:56 • #496340
    g3 elemanlarını tanıyosundur umarım onlardan yola çık karşıma yüzlerce gitarist çıkar solocu =)
  • coreintheheart • 8 Nisan 2006 11:42 • #496411
    bilyorum ikisi santrianiyle vaı ama üçüncü degişiyor.Tabi üçüncülerden de bir petrucciyi biliyorum.Denemekten zarar gelmez.
  • coreintheheart • 8 Nisan 2006 13:45 • #496418
    Bu arada şunu buldum neil zazanın bir solosu ama o atmıyor hani bir japon varya o atıyor neyse http://video.google.com/videoplay?docid=6038803400581779860 bu solonun uzak doğuda çok popüler olduğunu duymuştum ondan olsa gerek girişte neil zaza ismi belli belirsiz yazsada solo neil bestesi
  • kare-te • 8 Nisan 2006 20:41 • #496443
    pek hoşuma gitmedi gerçi zevk meselesi =) japon kardeş fena deeeil ama :D