-
eheheeuhe bir olay cok dikkatimi cekti... cogu kis profilinde acid jazz i isaretlemisdee acid jazz ne ki size gore ?? yani sirf artistlik icin isaetlemisler sanki ...kac kere acid jazz dinlediniz bilgilendirirseniz bir hos olur ... bir profilde soyle yaziyo ,
punk
nu metal
acid jazz
guzel seyler bunar... demiyorum bu muzigi dinleyen acid jazz dinliyemez diye ama celisik bir durum ...
saygilarimla Patrin
-
seninki de is degilki arkadasim benim. ögretmenlerin gicik olduklari ögrencilerini tahtaya kaldirip sorguya cekmesi gibi foruma tasiman nahos.
bence bunu gidip infosunda acid jazz yazan adamlara sor.
-
dostum oyle 30 saat ugrasicama buraya yaziyimde herkes biseyler yazsin dedim.hos kimsede bisey yazmamis e yani normal insan bilmedii konuda bisey yazarsa rezil olma olasiligi yuksek ... naapalim ogrenemedik bizde..
-
acid jazz kimi insanlarca 'gelişen jazz' veya 'clup jazz' olarak da bilinir. Soul music, funk ve disco müziği elemetlerini jazz ritmleri ile karşımıza çıkarır. bunun dışında zaman zaman 90'ların ingiliz dans müziklerinin izlerine de raslamak mümkündür acid jazz'da... sürekli, tekrarlanabilir ritmlerden ve modal armoniden temellerini alarak genişler,oluşur ve de sunulur.. 80'lerde doğmuş, gelişmiş ve 90'larda zirvesine ulaşmıştır... acid jazz hakkında az, öz bir açıklama sizlere.. hatırladığım kadarını yazmaya çalıştım...
saygılar...
-
hehee neyse bak ogrendik biseyler bilen varmis...
saaol ;)
-
ne demek her zaman :D