Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Bir Metalcinin Yolculuğu

• death_glory • 6 Nisan 2006 17:53 • #496222
    metal: a headbanger’s journey
    yönetmenler
    sam dunn, scot mcfadyen & jessica joy wise
    katılanlar: bruce dickinson, alice cooper, slipknot, slayer, ronnie james dio

kanada, 2005
    35 mm / renkli / 96’
    ingilizce; türkçe altyazılı

bu yüksek sesli ve hareketli belgesel, black sabbath'tan tony ıommi, twisted sister'dan dee snider, motörhead'den lemmy, doro persch, cannibal corpse gibi efsanelerle röportajlara ve sosyologlar, müzikologlar, koyu hayranlar ve satanistlerden yorumlara yer veriyor. filmin yönetmenlerinden sam dunn, on iki yaşından beri bu kültürün içinde yer alan ödüllü bir antropolog ve müzik süpervizörü. bir metalcinin yolculuğu, bu müzik türünün neden her zaman bir taraftan klişeleştirilir, önemsiz görülür ve suçlanırken bir taraftan da milyonlarca hayranı tarafından tutkuyla sevildiğini açığa çıkartmayı amaçlıyor.

bu işin reklam kısmı; pazar günü ikinci gösterimi saat 19.00da.

metalci diye geçinen sizlerin ve bizlerin izlemesini şiddetle tavsiye ediyorum. araya nası karıştıklarını bilmediğim slipknotı çıkarırsak; hayvan gibi adamlarla hayvan gibi muhabbetler var. heavy metal sözkonusu olunca bahsi geçen bi çok şeye değinilmiş; gerçekten çok gaz bi belgesel. izleyince babaların ne kadar kıvrak bir zekaya sahip olduğunu nekadar sağlam adamlar olduğunu nebiliyim ne b*k olduklarını yeniden anladım. umarım büyüyünce ben de metalci olurum.
  • davidsylveria • 7 Nisan 2006 07:26 • #496318
    hoca ben anlamadım nerden izlicez bunu
  • fibonacci • 7 Nisan 2006 09:03 • #496319
    Kanal D veriyormuş :D
  • death_glory • 7 Nisan 2006 14:31 • #496331
    pardon yazmadım demek.sinepopta/taksimde
    buyrunuz detaylı bilgi
    http://www.iksv.org/film/index.asp?Content=Film&Day=9&SID=14&FID=106

kanal d vericek olsa yarısı sansürlenmek zorunda:D
  • biittersweettt • 7 Nisan 2006 15:18 • #496332
    bir metalcini yolculugu anlatılmıyomu ne alka yaa.....
  • kare-te • 7 Nisan 2006 15:55 • #496339
    metal'çi'