Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yener Korkut oy bekliyor

• kare-te • 6 Nisan 2006 23:06 • #496280
    ABD'de yaşayan Yener Korkut (54), sanal ortamda efsanevi müzik grubu Beatles'ın unutulmaz ismi John Lennon anısına düzenlenen müzik yarışmasında, 20 bin yarışmacı arasından ilk ikiye kaldı.
    02 Nisan 2006 Pazar 11:30

ABD'de yaşayan Yener Korkut (54), sanal ortamda efsanevi müzik grubu Beatles'ın unutulmaz ismi John Lennon anısına düzenlenen müzik yarışmasında, 20 bin yarışmacı arasından ilk ikiye kaldı. Korkut'un çekiştiği diğer rakip ise Moldova'dan çıktı. "İstanbul'da Gün Batımı" adlı enstrümantal parçayla birinciliği zorlayan Korkut için, İzmir'de yaşayan ailesi 'oy seferberliğine' başladı.

Siz de oy verin
    İki parçadan en iyi olanı internet ortamında verilecek oylarla belirlenecek. Sanal ortamda oy kullanma 15 Mart 2006 tarihinde başladı, 26 Nisan 2006'da sona erecek.
    Emekli sualtı sporları eğitmeni, evli ve iki çocuk babası Korkut'un www.yenerkorkut.com adlı sitesine girenler yarışmaya katıldığı besteyi farklı versiyonlarıyla dinleyip, oy kullanabiliyor.

(milliyet)

www.yenerkorkut.com
  • drumdrum • 7 Nisan 2006 19:52 • #496375
    hoca cok sagol bu bilgiyi verdigin için su an bu forumda en önemli başlıkta bu arkadaslar sizde girin ve oyunuzu verin istersenız sarkılarıda dınleme fırsatınız var...ben oyumu verdım yener korkuta ama 2 besteyıde dınleyerek torpil yapmadan yener korkut cok iyi bi beste....kareteye bu başlık için teşekkür ederim
  • volans • 7 Nisan 2006 20:14 • #496378
    nihayet forumda adam akıllı bı başlık var bakalım ilgi olacakmı merak edıyorum forumu saçma sapan başlıklar ve abzüruk sorularla dolduruyoruz bence muzık konuşulsa daha iyi olur
  • violoncellist • 8 Nisan 2006 00:00 • #496390
    Eser çok başarılı... Teknik açıdan olsun, müzikalite olsun cidden ben çok beğendim. Ve tekniğin müzik karakterine göre değişmesi de çok orjinal. Gönül rahatlığıyla oyumu verdim kısacası... :)
  • coreintheheart • 8 Nisan 2006 12:04 • #496412
    Keşke şarkıyı dinleyebilseydim ama yine de oyumu verdim.Eğer birinci yapabilirsek onu biz yapabiliriz hatta kampanya filan başlatsak .oyunu vermeyen garaja giremese :)Şaka bir yana türk müziğinin gelişimi adına güzel bir başarı olur.
  • kare-te • 8 Nisan 2006 19:51 • #496437
    parçalar sitesinde mevcut ben indirmedim daha önceden dinlemiştim gerçekten güzel.Kendisine destek maili bile atsanız seviniyor okadar şirin biri garaj haber bölümünede ekledim ana sayfada görürüz umarım..