Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

JOA SATRİANİ yi nasıl bilirsiniz?

• CaFeiN • 7 Nisan 2006 19:04 • #496370
    Ben ona hep Joe derim

ehehh :)
  • grk • 7 Nisan 2006 19:24 • #496371
    bakalım önünden o pedalları aldıgınız zamanda aynen calabilcek mi?? Bırakın arkadaslar ya böyle adamları ne isiniz var madem blues diyosunuz alın size kralı tusesiyle tonuyla Stevie Ray Vaughan...
  • Mad_Slayer • 8 Nisan 2006 00:29 • #496394
    muhaha o adamın yoğun olarak kullandığı 2 pedal var, wah pedal ile ds1, ayrıca stevie ray vaughan ile karsılastırmayalım çünkü ikisinin tarzları farklıdır. ne joe stevie gibi çalabilir ne de stevie joe gibi çalabilir. şimdi gelelim konumuz olan joe amcaya, bende derin izler bırakmıştır bu zat-ı mmuhterem, flying in a blue dream albümü tapılasıdır özelliklede aynı adı taşıyan parçası ve forgotten part 2 insanı alıp götürür, ilk albümü adı gibi bu dünyadan bişey değildir ilginç tonlamalar mevcuttur, 2000 gibi elektronik müzik yapısına girdiyse son 2 albümünde bu etkiden kurtulmuş, müziği şu aralar geçmişine göre biraz daha hafif olan, bence dünyada kalbiyle tekniği en iyi birleştiren zat-ı muhterem gitarist. aynı zamanda gitarından çıkan dip gürültüsüne aşık olduğum insan =)
  • Necrophilliac • 8 Nisan 2006 14:21 • #496422
    Lan adam ölmüş gibi konuşmayın.. Ayrıca grk o pedalları önünden alınca bile gitarist diye dinlenen adamları hoplatır.Olay pedalda bitseydi adamın müziği bi b*ka benzemezdi.Pedalla yapılan her türlü müzikte eksiklik hissedilir.Ama Joe Satriani bu tür pedalla yapılan müzikleri aşmış bir adam..
  • siren • 8 Nisan 2006 17:47 • #496429
    joe 20 yıl öncede yapıyodu şimdide yapar, banco çalarken hiç dinledinmi bilmiyorum hiç pedalsız, 20 yıl önceki dvd lerini al ve dinle derim ön yargılı konuşma bence....
  • pesimist • 8 Nisan 2006 18:07 • #496430
    oha yaa :)
    amma güldüm :)
    adamın önüne pedalları koyduğun zaman manyetik alanla parmakları gaza geliyor süper melodiler dönüyor aklında ayrıca pedallar sayesinde gitarda solo atarken mızıkayıda süper çalabiliyor.
    hepsi pedal sayesinde :)

ama kutlamak lazım nasıl bir bağ kurduysan ikisi arasında :)

joe satriani amcaya gelince.
    müzik olarak bayıldığım bir şahsiyet.
    crystal planet
    waar (tek a ile yazılıyorda dejenereye takıldı :) )
    the extrimist
    Rubina's Blue Sky Happiness
    flying in a blue dream albümünün bütün şarkıları
    ve saymayakalksam elimin yorulcağı dğer şarkılarını çok severim.

onu eleştirmek bana düşmez.

saygılarımla
    pesimist
  • Mad_Slayer • 9 Nisan 2006 21:55 • #496522
    ah türkiyede g3 yapılsada zat-ı muhteremi dinlesek canlı canlı.. başka türlü geleceği yok..
  • düşyılmaz • 10 Nisan 2006 08:58 • #496555
    bakalım önünden o pedalları aldıgınız zamanda aynen calabilcek mi??

adam azcık haklı :) ben de katılıyorum ;)

zıpır müzik yapmasa, kare-te nin dediği gibi, forgotten lar gibi çalsa hep keşke. zibidi zibidi şeyle çalmasa. vai gibi melodik olsa azcık.
  • ReigN13 • 10 Nisan 2006 15:56 • #496571
    onun kullandığı pedallar sesi sadece yüzde 20 lik bir oranda etkiliyor.sahne arkasındaki devasal sistemlerde iş bitiyor.
  • siren • 11 Nisan 2006 18:36 • #496633
    JOE SATRİANİ yi nasıl bilirsiniz?

pardon pardon pardon...yanlışa takılcağına yorum yapsanya...