-
sanırım bu yeni albüm piyasaya sürülmüş.. şimdilik finisterra var elimde.. aranızda moonspell dinleyen var mı acaba?
-
aramızda moonspell dinleyen birçok kişi var.yeni albümleri varmı bende bilmiyorum.google a sormak lazım?!
-
web sitelerinde albümün nisanda çıkacağı yazıyodu.. birkaç sitede piyasaya sürüldüğüne dair yazılar var...
şirketleri steamhammer diye bi şirket, the antidote albümü century media yla çıkmıştı...
-
albüm 24 nisanda çıkıcak.ama paylaşım programlarına çoktan düştü.ben indirip dinledim.süper bi albüm olduğunu söyleyebilirim,tavsiye ederim.en az wolfheart kadar sert bi albüm olmuş.brutal vokal ve gotik klavyeler yoğunlukta....daha ne olsun :))))
-
Moonspell son albümünde aldığı eleştirilere bu albümde süper cevap vermiş..Moonspell bazen tarz değiştirme girişimlerinde bulunsa da yaptığı müziğin en iyilerinden oldugunu biliyor..Fernando gibi bir vokale sahipler..dehşet ötesi tüyleri diken diken eden bu sese harika riffler ve klavyelerin eklenmesi..albüm hakkında daha detaylı bilgi için Gothic Metal kolonisine göz atabilirsiniz..
-
sadece öçnceki albüm değil de bence butterfly fx albümünden itibaren aldığı eleştirilere verilen cevap.. albümden albüme farklılık gösteren bi grup ama değişmeyen tek şey fernando nun eşi benzeri olmayan vokali...
-
Moonspell e bayılarım hatta çok severim.Yeni albümü dinledim ama hiç beğenmedim.Bence Antidote gibi harika bir albümden sonra Memorial gibi bir albüm kötü oldu açıkçası.En güzel albümleri(bence)Antidote,Irregilious,Wolfheart,Sin Pecado.