ulucaglar bişi sorucam ama yanlış anlama...acaba sen metehan isimli arkadaştan komisyon falan mı alıyorsun??yani öyleyse iyi iş çıkartıyorsun kısmen ama şunu da söylemeliyim ki yorum almak isteyen bi insan kendisini başkalarıyla kıyaslamamalı hemen...fazla iddialı olmaz mı bu ben çok iyiyim vs. yani herkes medeniyet düşkünü değil öyle biri çıkar ve öyle şahane susturur ki konuşacak halin kalmayabilir...bu iremin kendisi de olabilir...yani iremi seven var sevmeyen var ben bir çok insan gördüm hayalet sevgilimle ayrıldıkları sevgililerine ağlayan...umarım metehanda başarılı olur şarkıyı henüz dinlemedim ama yazılanları okuyunca öyle bi sonuç çıkıyor yanlışım varsa düzeltin lütfen...ayrıca biraz daha saygı..ya da temelde olan (olması gereken) en büyük değere,saygıya biraz daha özen göster...iremin şöyle bir derdi olduğunu sanmıyorum metehaaannn naaanniiik baaaak benim bestem tuttooooo!!! hiç zannetmiyorum...senin amacının da ireme saygısızlık yapmak olduğunu düşünmüyorum (fazla mı iyi niyetliyim acaba?) senin amacın metehanın reklamını yapmak topic başlığından anlayabileceğimiz üzere...birine yeni birşeyler sunuyorsan benden tavsiye profesyonel,tarafsız ve saygılı ol bak ne efendi adam desinler..