Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock'n coctuğu yer ROCK'N coke

• punkdboy • 13 Nisan 2006 14:40 • #496789
    RAKIN KOKTUĞU YER...

nasıl oluyorda bu kadar duyarsız olup rakınkoka gidicem tepine tepine eğlenicem diyebiliyorlar ya...ya gidenlerinde ne bok için gittiği belli zaten normalde yiyemedikleri bokları yemek için kafalarını güsel yapmak için eğlencelerine(!) eğlence katmak için gidiyorlar..her zamanki gibi onlara dokunmayan bir belanın onları eğlendirmesi hoşlarına gidiyor tabi ki...

eğlenen eğlensin...
    parasını orda harcayıp başka yerlerde değerlendirilmesini isteyenler gitsin...
    rock ın da kokusu iyice yayılsın..
  • Holy_Bastard • 13 Nisan 2006 15:40 • #496792
    Zaman zaman çıkıyor böyle anti-emperyalist çığlıklar atanlar senin gibi.Sevmiyorsan gitmezsin , başkasından sanane kardeşim?! Yok bilmem ne boklar yiyeceklermiş...Müzik dinleniyor orda , ayrıca isteyen de istediği boku yer...Sana ne yani ?!?
  • da hui • 13 Nisan 2006 17:06 • #496797
    kafalarını güsel yapmak için
    Orada bira kaç para bilin mi? Kafayı bulmak biraz zor(pahalı).
  • ordabiyerde • 13 Nisan 2006 19:07 • #496812
    Keşke mesajını daha güzel bi dille yazsaydın o zaman sana birçok insan katılabilirdi. Ben de senin gibi düşünüyorum ama yazın çok antipatik olduğundan insanlar ister istemez ters cevap veriyorlar...
  • metalbolik • 13 Nisan 2006 20:26 • #496823
    sen neyin pesindesin yegen?
  • ADIO • 13 Nisan 2006 21:12 • #496825
    eveett...ismini mtv programından almış bu genç arkadaşımızın profilini inceleyelim...

hakkında;
    "kız arkadaşımdan ayrıldım,bi rapçiye kaptırdım...hayat çok kötü artık,gögüslerini elleyemiyorum,nerde o kızıl saçların lay lay lay looooooom ben PUNKımm günahım ne?param yok ama aşığım sitem ediyorum hayata,mohikan saçlarımı kestirdim artık kelim." yazıyor...

üye olduğu kolonilere bakıyorum...hmmm evet...bakalım hemen...;
    şöyle birşey var..."Rockçılar,Metalciler,Punkçılar ve Rasmusçular" evet..burdan ben tek birşey anlıyorum oda rasmusçuların diye bir müzik çeşidi olduğu...
  • wallace • 14 Nisan 2006 13:18 • #496860
    ilginç bir karakter tahlili yapmış benden önceki arkadaş ...düşüncelerine %99.5 katılıyorum ...biraz kötü bir dille tabir edilse bile..böyle çatlak çığlıklar çıkması süperr bi olay...tabi bi de "sana neciler" var.adam kimseye gidemezsiniz demiyor ki arkadaşlar,sadece tepkisini söyleyip insanları uyarıyor..ama cevap hep aynı...SANA NE?
  • argetlam • 14 Nisan 2006 15:46 • #496874
    sanane arkdasım isteyen gider isteyen gitmez.bende gittim evet belki biraz karısık bi ortam ama sonucta herkesede açık.önemki olan senin eglencen.sen eglenemiyorsan yapcak bişey bulamıyorsan gelme.
  • wallace • 14 Nisan 2006 15:54 • #496877
    al bi tane daha...biz gitme mi diyoruz?böyle bir şey konusunda sizi uyarmaya,at gözlüğü ile bakan gözlerinizdeki at gözlüklerini çıkarmaya mı çalışıyoruz?
  • Lucifer77 • 14 Nisan 2006 16:19 • #496878
    rock'n coke bana göre rock'ın ruhuna ters..parası olanın iyi grupları dinlemesi,olmayanınsa korsan cdlerini alıp yetinmesi güzel bir durum değil bence..bunun dışında coca cola'nın kültür emperyalizmi yaptığı artık her kesimce kabul edilmiş bir olgu..adamların en söz geciremeyeceği kitlelerden olan ''rocker''kitlesini kaliteli grupları getirmek suretiyle kandırdığı da açık..coca cola reklamları altında düzene,sisteme isyan etmek komik oluyo..coca cola'nın kendi ülke müttefikleriyle yaptığı ortaklık ve bu ülkelere para aktarımı da büyük bir hızla sürmekte..gitmek isteyen tabii ki gitsin..görmek isteyen tabii ki görsün..kimsenin kimseyi zorlama durumu yok..yalnız herkesin herkesi eleştirme ve uyarma hakkı da olsun..olayları iyi değerlendirip öyle hareket edilmesi gerek bence.