-
greenday endustriyel muzik yapan piyasa bi gruptur,5 para etmez
-
Endüstriyel müzik yapmak ve piyasa olmak kötü birşey değildir. Punk olmamak da öyle. Green Day bariz bir şekilde punk değil. Ama hoş. Ve boş. Abartmaya lüzum yok 15 yaşında saftirik emolardan değilseniz.
-
endustriyel muzik yapmak tabi ki kotu bi sey degildir
(adam oldurmek,tecavuz ve gasp cok kotu seylerdir)
ama kotu olmamasi 5 para etmez olmamasi demek degildir
-
çok ayıp ediyosunuz..hem bilmiyosunuz hemde öğrenmiyosunuz..veya biliyosunuzda ısrarla tepki veya ilgi toplamak üzere tekrarlıyosunuz bu davranışları..arkadaşım herkesin müzik zevki farklıdır..biri bi tarzı çok sever ama bi başkası bu tarzdan hoşlanmayabilir..değil mi (da hui)hojam..bi de şöyle bi durum varki hiç tasvip etmiyoruz..insan kendi zevkini en doğrusu olarak belliyo ve bunu topluma bölye lânse ediyo..haliyle tepki topluyo..haliylede başkalarının zevklerine, beğenilerine saygı duymuyo..ameliyatlık bi mevzu varsa, o da budur..hojam şuna bi el atalım..
-
greenday bence grupmulanbu dinlemeli.ya grupmulanbu bu takma isimle nası ameliyata almaya kalkarsın senin adın offside be hocam.bence sen kendini ayak tırnaklarından başlayarak bi ameliyat et.aslen pembe değil penbe dir.yoksa yanlışmı biliyorum
-
yanlış biliyosun arkadaşım..çok ayıb ediyosun..hem bilmiyosun hemde öğrenmiyosun..nick'im konusunda da şunu diyebilirim..benim nick'im ortaya..isteyen üstüne alınabilir..ilginçtir ki, daha önce hiç kimse nick'imin soru olduğunu bilip cevap verme ihtiyacında bulunmamıştı...seni tanımasam üstüne alındın derdim :P şöylede bi durum var..tanımıyorum seni :D
-
black hole sun on numara bi şarkı başkada bişey söylemiyorum ben arkadaşlar
-
kasınan var burada ozelliklede dahui ve onun s.r.t.gu.
-
punkçı diilim metal dinlerim ama grren day i seviyorum gayet güzel müzik yapıyolar favorim de kesinlikle jesus of suburbia..:):)
-
:)))))9999dokuzdokuz.