Özlem Tekin Sizin Gibi İnsanların Anlayamayacağı Sadece Hakaret Ya Aşağılamarıyla yetinebileceği paraya değer vermeyen aklına eseni yapan kafasına göre takılan deli bir kız ve o bana aşık :))) onu anlamıyorsanız hakaret etmeyin kapayın çenenizi sevmiyorsanız aşağılık filan demeyin isterse son albümündeki tek bir şarkıyla bile
iyi para kazanır tek klipte ama sizler tabi popüler rock kültürünün ürünü olduğunuz için gidin hacettepeliler ya da manga dinleyin pehh
syarar sakin ol arkadaşım...yanlış anlamadıysam özlem tekin hakkındaki bi topicde kendisiyle ilgili yorumlarımızı beyan ediyoruz...senin sevmene hepimizin saygısı var fakat biz sevmek zorunda değiliz şahsen ben silah dayasalar kendisinin konserine adım atmam...özlem tekin hakkındaki olumlu düşünceleriniz nelerdir deseydi başlık tepkinde haklıydın fakat olumlu olduğu kadar olumsuz fikrin gelmesi de normaldir kimse kendisine hakaret etmiyor ki burda..sakin olalım sinirlerimize hakim olalım..
Topiğe Cevap Yazdım Bir Önceki Mesajda Da Gereksiz Tutumlar Gördüm Mesajı Böyle Yazma İhtiyacı Hissettim Gitmeyebilirsin
izin veriyorum :-)))) ondan yazdım yani başka bir nedeni yok ayrıca sakinim özlem ablaya sevgiler saygılar...
Çok seviyorum ama rap ve hiphop tarzı cdler aldı bir proğramda ve onları dinlediğini söyledi..O zaman biraz soğuttu kendisinden..Umarım yanlışından bir an önce döner..