-
yeni albüm 2 mayısta raflarda olacakmış..."world wide suicide"ı nası buldunuz???
-
-
pearl jam türkiye ye gelsin kampanyası...imza atın
ah be ah o günleri bi görsek....
-
sanırım kimse haberdar değil bu kampanyadan, çünkü neredeyse 1 hafta oldu ve sayımız 600'ü yeni buldu. ancak 1000 civarı bi sayıya ulaşırsak bizi ciddiye alabilirler, o yüzden mümkün olduğunca sağa sola duyurmaya çalışmak lazım bunu..
-
imza atmanın umarım bir faydası olur
-
pearl jam hastası biri olarak tbiki gelmelerini isterim ama avrupa turneleri belli olmuş diye duydum bi arkadaştan.imzamı verdim yine de=)
ayrıca world wide suicide çok güsel..
albümlerini dört gözle bekliyorum.
-
Aug 23 Dublin, Ireland The Point
Aug 25* Leeds, UK Leeds Festival
Aug 27* Reading, UK Reading Festival
Aug 29 Arnhem, Netherlands Geldredome
Aug 30 Antwerp, Belgium Sportpaleis
Sept 2 Vitoria, Spain Azkena Rock Festival
Sept 4 Lisbon, Portugal Atlantico Pavillion
Sept 5 Lisbon, Portugal Atlantico Pavillion
Sept 9 Marseille, France Le Dome
Sept 11 Paris, France Bercy
Sept 13 Bern, Switzerland Arena
Sept 14 Bologna, Italy Palamalaguti
Sept 16 Verona, Italy Arena
Sept 17 Milan, Italy Forum
Sept 19 Torino, Italy Palaisozaki
Sept 20 Pistoia, Italy Duomo Square
Sept 23 Berlin, Germany Wuhlheide
Sept 25 Vienna, Austria Stadthalle
herkes bunun turnenn ilk ayağı olduğunu söylüyor çünkü bundan sonra atinaya gelmeleri mümkünmüş..tabi söylenti...umarım bize de uğrarlar hala şansımız var..kampanya etkileyici olabilir...
-
bnce albüm çok iyi olmamış..gerçi life wasted, severed hand, gone ve come back güzel ama 13 şarkıda bu kadar...yani eski pearl jam yok..çok fazla politika etkisinde kalmışlar bence...
-
Seattle'dan çıkmış bana göre en baba 3 gruptan biri olan Pearl Jam'i görmeden gitmeyi bize gösterme yarabbi..
Amiiiiiiiiiiiinnnnnnnn!!!
-
amiiiinnn!!! ama pek de gelcek gibi değiller sanki... turnenin 2. ayağı daha açıklanmadı sanırım..ama biz yoksak çok üzülcem