-
betrola, Seninle ilgili şöyle bir teorim var : Sen gerçekten sağırsın ve müzik dinlemeyi Winamp in ekolayzırında oynayan ışıklar zannediyorsun. Oradaki ritmlere göre de şarkılara not veriyorsun.
Çocukluguna veriyorum davranışlarını...
bu demolar bilgisayarda en kötü şartlarda hazırlandı eksikleri olabilir ama bu şarkılara düzeysiz laflar atma hakkını kimseye vermem. Düzeyli eleştir, düzeyli ol, büyü biraz !
-10dan sonra-
-
Olabilir :))
-
ya heralde sen kendi grubundan baska bi grup dinlemiosun..bana sağır diyorsan saygı duyarım ama dediğim gibi daha basit eleştrileri bile kaldıramıyosun sizin gibilerin bu alemde işi yok bence..ben o kadar iyi gruplar tanıyorum ki amatör olup da çok iyi olan üstelik daha genç tipler...kusra bakmayın ama kötüsünüz.amacım size saldıkmak değil.bunu da bilin..
-
Bu alem derken nereyi kastediyorsun, sen bahsettiğin alemin neresindesin komik küçük kız !
-
_betrola_; ya iyi güzel eleştirini yap tabi de, eleştirmemişsin ki.. "Kötü" deyip bırakmışsın.neresini beğenmedin bi de onu belirt.Gitarlar zyıf de, vokal kötü de, bi şey de, eleştir.Eleştiri yok ki..
-
bence biraz saygi goster insanlara,yaptiklari muzik kotu olabilir ama rencide etme
-
kötüse niye dinleyelim:P
-
Şarkıları şimdi dikkat edip dinledim, gerçekten kötü kayıt söz konusu, yaptığınız tarzdan pek anlamıyorum ama iyi gibi.. Yani bu müzik türünden anlamam açık konuşayım ama müzikal açıdan "idare eder".Daha sık riff değişimleri deneyin.İnsanların kulağına hoş gelen bazı tanıdık melodiler vardır, onları bulmaya çalışın.Ve her çalışınızda kendinize "İnsanlar bizi niye dinlesin ki?" diye sorun.İnanın bana çok yol alırsınız.
-
der insanlar
Dememelerini sağlayın ki dinlesinler.. Geliştirin kendinizi..
Bi de, bi aralar notalarını falan versenize bana şarkılarınızın, bu tür şarkılara ihtiyaç duyabiliyorum ara sıra..
-
sizin gibilerin bu alemde işi yok bence
ben o kadar iyi gruplar tanıyorum ki amatör olup da çok iyi olan üstelik daha genç tipler
...ve bunların üstüne şu
inci geliyor arkadaştan :
kusra bakmayın ama kötüsünüz.amacım size saldıkmak değil.bunu da bilin
IQ yaşın fiziksel yaşını biraz geriden takip ediyor anladığım kadarıyla...Saygı ise onlardan daha da geriden...