-
cidden neden hala belli olmadı gruplar? rock republic, rock istanbul, rock the nations festivallerinin adının geçtiği bi yer bile göremiyorum geç kalınmadı mı sizce de?
-
hakkaten yaa,biz de planlarımızı ona göre ayarlardık,ben özellikle rock istanbul ve rock'n coke festivallerini merak ediyorum ama.bu sene iyi gruplar gelicek diye bi söylenti dolaşıyomuş.soad lp diyolar,ben pek sanmıyorum,türkiyede bu kadar harika bi organizasyon ayarlanabileceğini ama,büyük söz söylememek gerek:)
-
Her allahın kulu Red Hot diyo keşke gelselerde festivaller tarihi iyi bi grup görsse :D.bi dedikodu dur gidiyo işte şu gelcek bu gelcek diye ,ya yine dandik dandik gruplar apışıp kalcaz
-
rock'n coke RHCP, Linkin Park, bi de bi grup daha duymuştum ama ...
-
ben en çok rock republic i merak ediyorum.geçen sene getirmedikleri heavy metal grubu kalmamıştı.bu sene kim kaldu,ı getirecek ??(aslında şöyle bir children of bodom,soulfly, ortaya karışık çekseler ne hoş olurdu böyle yanarlı dönerli:D)
-
red hot ve Lp'yi biliyorum. ya varya bi sitedede metallica diyo inanmıycaksınız (bende inanmadım)=D
-
burdan anladığım kadarıyla herkes benle aynı durumda, kimse bilmiyo kimin geleceğini..Her kafadan bi sallama çıkıyo her yerde ya yeter artık açıklasınlar şunu da herkes rahatlasın
-
Him geliyo rock n coke a galiba.Bir de rock ist. a placebo gelme sorunsalı var...Yani kesinleşen bişey yok.
-
ohannes rock istanbul'a placebo mu?? direk yuhalarlar ya naptın metalci kaynayan yerde..yapmazlar bence öyle şey.rock n coke'a gelir belki
-
Ya olur mu öyle şey gelir yani.Oraya starsailor da geldi kraftwerk de geldi.Rock republic de çağırmazlar ancak.:)Ama yani bunlar kesin bilgi değil yönlerdirmiş olmayayım kimseyi...