-
arkadaşlar size bir şarkının kim tarafından söylendiğini sormak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.şarkı 8-10 yllık bir şarkı..bende 8-10 yıl önce dinledimve birdaha duymadım.adını bilmiyorum çok az sözlerini biliyorum..slow bir pop parça.
seninle en ısık olsak
seninle ben günes olsak
sevgilim sen sev beni
bos bırakma ellerimi
yeniden yeniden yaşamak yeniden
dertlerden uzak olup yaşamak yeniden
yeniden yeniden hata yapmam yeniden
bu kadarını biliyorum ve yardımlarınızı bekliyorum.
-
ya bende başlıktan istifade sorayım.. son zamanlarda sayılır bir araba reklamında kullanılmıştı şarkı hatta nakarat kısmı şöyle idi lal laall lal laall la la laaaa(biraz komik oldu:) varsa bilen kim söylüyor ya da şarkının ismi ne hiç olmadı hangi markanın reklam müziği olarak kullanılmış.. dostum kusura bakma bende ekleyiverdim isteğimi;) şimdiden teşekkür...
-
rica edrim nedemek;)
peki benim sarkımı bilen yok mu?
-
Bana kendimi hatırlattın. Sanırım bahsettiğin şarkı benim de bir zamanlar o reklamda duyup bayağı aradığım Iggy Pop- Passenger.
-
özlem tekinin laubali şarkısı olmasın o:)
ama bi tane laa eksik benim dediğime göre,bi de lal dediğinden pek emin değilim:)
-
benim dediğm şarkının melodiside çok tanıdık aslında:(
-
dostum aradığın şarkının "aykut kuşkaya - yeniden" olması lazım umarım faydam dokunmuştur var ya hatırlayana kadar canım çıktı ama sağlam parçadır zamanında çok dinlerdim hadi kal sağlıcakla yani bunun haricinde yeniden li parça bilmiyorum umarım budur..
-
dostum aradığın şarkının "aykut kuşkaya - yeniden" olması lazım umarım faydam dokunmuştur var ya hatırlayana kadar canım çıktı ama sağlam parçadır zamanında çok dinlerdim hadi kal sağlıcakla yani bunun haricinde yeniden li parça bilmiyorum umarım budur..
-