-
uzuun bir aradan sonra rhcp yeni bir albümle geri döndü stadium arcadium henüz dani california adlı şarkıyı dinledim bana albümün geneli için umut verdi beğendim yani. siz ne dersiniz bilmem. diyin de bileyim
-
Ama olmamış bak , garaj'ın yazılı olmayan kurallarına karşı gelmişsin...Olmaz , böyle ilgi çekmez bu topic , bak ikinci sayfaya düşmüş hemen...Red Hot Chili Peppers gibi kaliteli gruplar pek fazla rağbet görmüyor burda...Rağbet görmesi için Red Hot'ı överken başka bir gruba laf at , bak hemen nasıl doluşur yeni nesil bu topic'e :)
'Sen nasıl Avril Lavigne için kötü dersin?'
'Evanescence en iyi METAL grubudur, nasıl ona laf atarsın?'
İşte böyle tepkiler alabileceğin bir şeyler yaz :)))
-
ehehehehe
-
doğru söze ne denir..."ve indigo çocuklar 2 sonunda çıktı" diye başlık açsam daha fazla ilgi çekerdi herhalde
-
görünüşü farklı tadı farklı anlayışı farklı red hot kadar deneysel çalışma yapmış ve başarılı olmuş başka grup yok herhalde kısaca bencede güzel olmuş
-
valla dan california nın klibi manyaktı ben begendim inşallah californication gibi bi kaç hit çıkar bu albümden
-
dani california vasat bir şarkı. klip güzel. zaten american history x filminin yönetmeni tarafından çekilmiş. klibi izlemeynler için link verelim
http://streamos.wbr.com/qtime/wbr/rhcp/dcvideo/rhcp_dani-california9v4k5f_700.mov
-
Albümü uzun bir süredir beklemekteyim nede olsa Red HoT Fanıyım.Albümden 6 şarkı var elimde ama şarkı olarak desecration smile a aşığım,tell me baby ve 21st Century Çok güzeller.She is only 1 de fena değil. Ready made tam bir red hot klasiği gibi geldi.
Kısacası beklediğimize deycek 25 şarkı arasından muhakkak 15 süper şarı çıkacaktır :d 3 mü 4 mü ne bonus şarkı olcak.Bakalım 2 hafta kaldı 50 ytl gircek ama neyse Red HOT ın canı sağolsun :D Alcaz artık inşallah tam günüde gelir İ-Tunes dan almak istemiyormmm..