Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yıllar Sonra bir Stüdyo Rezaleti "Kanguru"

• lmcgs • 23 Nisan 2006 20:37 • #497478
    Yaklaşık 10 yıldır arkadaşlarımla Kadıköy'de girmediğimiz stüdyo kalmadı.Ve ilk defa bugün bir stüdyo rezaletiyle karşı karşıya kaldık.Arkadaşla Kadıköy'de Kanguru denen stüdyoya gittik.Sadece biraz eğlenmek için.Sonra tuttular bizim kırıp kırmadığımız bile belli olmayan bir crash için bizden 50$ para aldılar.Biz efendiliğimizi koruduk ve sadaka niyetine parayı verdik.Ama bu anlayışta bir stüdyoya gitmemeniz yönünde sizleri uyarıyorum.Sorun parada da değil.Anlayışta.Haraç keser gibi.Ben burda bu açıklamayı başka insanların madur olmasını istemediğim için yapıyorum.Kadıköy'de stüdyo piyasasında veya gitar çalan insanlar beni bilirler.Adım Can.Ve tanıdığım bildiğim herkese bu rezaleti anlatacağım.Stüdyonun müzik yapan insanlar için keyif alınan bir ortam olması gerekir.Herkes için keyifli stüdyo çalışmaları dilerim...
  • tliveistdie • 23 Nisan 2006 20:44 • #497479
    Yıllar Sonra bir Stüdyo Rezaleti

ya biliyorum bu tür şeylerin insanı nasıl kızdırdığını bizede olmuştu buna benzer bişi ama biz baya bi ödemiştik cidden sadaka cinsinden diildi yani =((( ve bizim yapma olasılığımız bile yoktu çünkü elimizi sürmemiştik ama anlat anlatabilirsen!!
  • fibonacci • 23 Nisan 2006 20:48 • #497480

Böyle şeylerle karşılaşmamak için eğer gördüğünüz bir sorun varsa başta söylemeniz daha iyi olur. Tabii zildir kırılacaktır elbet. Ömrünün tükendiği vakte siz denk geldiniz diye parasını sizden almaları gerçekten tam bir "esnaf işi" olmuş.
  • tliveistdie • 23 Nisan 2006 21:01 • #497481

ya bizim sorunumuzda buydu zaten bak tama marka baterry ve davul içine göçmüş resmen bu böyle böyle diye gittik ve dedi ki sizden önce yoktu siz yaptınız nasıl şaka gibi dimi?
  • Single_FACTOR • 23 Nisan 2006 23:10 • #497488

2 sene stüdyo işlettim, zil değiştirmek hele crash stüdyolar için gerçekten yüklü bir külfettir.yanlız hiçbir zaman bir elemandan crash kırıldı diye para almadım.
    stüdyolarda ayda 1 crash mutlkaka kırılır. mutlaka diyorum çünkü crash kırmak kullanıcıyla alakalı bi olay değildir;önlenemez bir olaydır. Metal yorgunluğu denen bir olay vardır ki halk tabiriyle; Bir teli nasıl 30 kere büker-büker en son bi kere daha büktüğünüzde kopar, onun gibi,
    Ziller de esner-esner en sonunda bir kişi hafifce dokunsa bile kırılır. olay bundan ibarettir yoksa hayvan gibi abansanda o zil kırılmaz.
    stüdyolar bu gerçeği kabul edip olaya maliyet olarak bakmak durumundalar.
  • tliveistdie • 23 Nisan 2006 23:15 • #497489

keşke herkes senin gibi düşünse =))
  • ibanetze • 24 Nisan 2006 17:31 • #497519

Karalama kampanyası olmasın bu ;)
  • tliveistdie • 24 Nisan 2006 19:48 • #497532

yoooooook canıım ne münasebet =D