-
-
la ne kasmış adam sölerken :)
gitarın tonu da ne kötü ya,cızırdıyo sadece,bütün hataları kapatıyo yani,zaten ton başlı başına hata :)
hem metronom da yok gitarda,bateriye uymuyo pek :)
bu mudur süper gitaristlik anlayışı,yanlış anlama var :)
kim dur diycek bu gidişe yahu :)
-
Transpoze bilmeyen süper kahraman ehehuhe
gitar soloları falan iyi ama "sade o gamda mı çalıyosun niye sesine uydurmadın şarkıyı" diye sorarlar adama :)
-
bunlar reklam kokan hareketler mayk!
ulan forumun içine ettiniz be böyle lüzumsuz konularla. arkadaşım demo bölümü var koy oraya sen sağ ben selamet. çocuk bahçesine çevirdiniz burayı.
-
orada bateri yok, pedaldan alınan ritm var, orda herşey kanal, ritm gitar da solo gitar da vokal da aynı kişi,,dediğini anlıyorum haklı yanların var tabi ki bunları söylemesen şüphelenirdim zaten :)ama belirtmek istediğim şey önemli olan araç değil amaç, araç sağlanır bişekilde yakında da dinlersiniz..:)
bu arada hayalperest arkadaşım cümlelerine dikkat et istersen ben bu siteye yeni katıldım neyin ne olduğunu henüz bilmiyorum
-
Çok dikkat çekiyosun arkadaşım yapma...
DaRKNeSS
-
..
bu laf bana mı
-
..
o diğil de bi eren kömürlü vardı nooldu
-
..
ben de senin yanında biliyorum,bana da ordayım dedi :o)
-
kardeşim kalbini kırmak istemem fakat burası bireysel ego tatminlerinin yeri değil bunu söylemeye çalışıyorum. ha sen yeni üye olmuşsun tabi topiclere bakınca formatı bu zannedip demonu eklemiş olabilirsin seni anlıyorum. ama garaj bu değildi bu olmamalı diyorum. sadece üzülüyorum. ağır konuştuysam da özür diliyorum.