Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

radiohead türkiye konserinde çalacak yerli grup

• sacredsoul • 28 Nisan 2006 00:51 • #497733
    artık ne zaman gerçekleşecek bilmiyoruz ama elbet bir gün gerçekleşecek bu konser, yani gg aa yyyy radiohead istanbul konseri (ahanda parametreleri bile verdim!!!) olacak. bundan bu kadar eminken, akıllara durgunluk veren bir başka konu da ön grubun kim olacağı...

herhalde büyük kavgalar kopardıktan sonra kanlı ellerle sahneye çıkacak bir grup olacaktır bu ve tahmin etmek çok zor gerçekten kim olabilir acaba!!...
  • radyokafa • 28 Nisan 2006 01:07 • #497734
    Radiohead'in geleceği fi tarihine kadar umarım adam gibi bir grup ortaya çıkar da rezilliğimizi kapatır.

Radiohead'in alt grubunun altının altı bile olabilecek bir grup yok şu anda benim bildiğim kadarıyla Türkiye'de.

Ayrıca, böyle bir potansiyele sahip bir grup varsa ya da ilerde olacaksa bile ben onu niye dinlemeyi isteyeyim ki? az sonra Radiohead çıkacak, ne işim olur ön grupla? ;)

ancak Radiohead'in alt grubu olabilecek birilerini görmeyi isterim, bak bu adamlar yakışmış demek güzel olur.
  • Holy_Bastard • 28 Nisan 2006 01:35 • #497736
    Allah aşkına şu ülkedeki müzisyenleri o kadar küçük görmeyin kardeşim yaa...
  • ibanetze • 28 Nisan 2006 08:41 • #497744
    bitter...

bi dinleyin gitar melodilerini...konuşalım sonra radiohead mıymış,coldplay miymiş...

sen kendin kötüsün diye herkesi kendin gibi sanıyosun galiba

ya da sen radioheadı sevdin en güzeli o diğerleri kötü ?

demir demirkan'ın Göçmen şarkısını on radioheade değişmem şahsen...
  • radyokafa • 29 Nisan 2006 01:28 • #497801
    küçük görmek filan değil anlatmaya çalıştığım şey. Demir Demirkan'ın (yukarıda ismi geçtiği için tekrar kullanıyorum) yeri ayrıdır, Radiohead'in yeri ayrıdır.

Radiohead konserinin öncesinde Demir Demirkan'ı sahneye çıkaracak organizasyonu zaten kaale almak komik olur, ama bu komedinin Demir Demirkan'la ya da Radiohead'le bir alakası yoktur.

hatta bu yazdıklarımız nedeniyle bu konu da komediye ha dönüştü ha dönüşecek.

Şu anda Türkiye'de Radiohead'in ön grubu olarak çıkacak kimse yok gibi görünmekle beraber (bu benim şahsi fikrimdir, niye saldırmaya yer ararsınız anlamam) olabildiği takdirde de (ön grup olarak çıkması haricinde) başımın üstünde yeri vardır.

Ancak şu da bir gerçek ki ön grup kim olursa olsun beni hiiiiiç ılgılamaz, hiç ön grup olayına girmemeleri durumunda daha mutlu olurum.

Radiohead'in savunulacak bir tarafı yoktur.

Coldplay zaten bu konuyla olan ilgisini uzun süre önce kaybetti.

Bitter konusunda da daha açıklayıcı olsaydın örneğin bir link filan verseydin, herkes tanıyabilirdi.
  • Holy_Bastard • 29 Nisan 2006 02:17 • #497802
    Yani çıkacak ön grup Radiohead ile aynı tarzda mı olmalı?!

Metallica'nın alt grubu olarak çıktı Kurban , ama kimse bana diyemez Kurban Thrash Metal yapıyor diye :)
  • radyokafa • 29 Nisan 2006 15:23 • #497815
    hiç bir grubun tarzı birbirinin tıpa tıp aynısı olmuyor, bunu hepimiz biliyoruz zaten, hatta yakın olunca bile arak tartışmaları çıkıyor muhakkak.

ama alt grup olarak çıkacak grubun tarz olarak yakın olması gerekir. konsere gelen insanların hadi ordan bu alt grup ne alaka dememesi gerekir.

ben MFÖ konserlerinde çok eğlenirim çok keyif alırım, hatta koşa koşa giderim konsere. ama Radiohead öncesinde dinlemeyi istemem.

Metallica konserine gitmedim, Kurban'ı pek kimse takmamış benim duyduğum o. ama Kurban'ı genel olarak çok fazla sevmesem de canlı performansta gayet iyidirler.

yani özetle demek istediğim şu; fanatikleri olan dünya çapındaki bir grubun alt grubu kim olursa olsun farketmez, ezilmeye mahkumdur. Kötü bir durum ama öyle ;)
  • Swallow • 29 Nisan 2006 23:48 • #497861
    kesinlikle katılıyorum...alt grup olayı çok saçma bence..bu tür güçlü grupların hepsi için geçerli bu ve alt grup olayı uzattıkça da zaten konserin tadı ciddi şekilde kaçıyo..milletin hevesi kırılıyo