-
funk fusion caz pop caz seven arkadaşlar clin tertemiz tonlarda özgürce bişeyler paylaşmak isterim.sıkıldım artık tekrarlanmaktan.pat metheny jaco pastorius steve vai john scofield gibi gitaristlerin hayranıyım.bunun yanı sıra jack de johnett gary peacock kaith jarett herbei hancock stan getz gibi caz müzisyenleri hoşuma gider.belki bir klüp kurmak istiyorum internet üzerinden.türkiye ve dünyanın değişik bölümlerindeki müzisyenlerin döküman paylaşabilecekleri ve online bilgi alışverişi yapılabilecek bir internet sitesi.ama para kazanmak için değil hatta bunun bir kolunun radyo olup 24 saat boyunca dünyanın değişik yerlerindeki amatör ve profesyonel müzisyenlerin müziklerini yayınlamak bazı grupları tanıtmak istiyorum.belki bir jüri oluşturulup karar verilebilir.ama önce bu konudaki fikirlerinizi bilmek isterim.saygılar sevgiler..onur
-
Eğer bir klüp falan düşünüyorsan beni içeride say. =)
Önerin mükemmel. <3
-
bu fikrin içine beni de dahil debilir misiniz acaba?! :)
-
tabi ki paylaşım yaşayabilmek ve gerçekten sanata hizmet etmek gibi bir düşüncede olan herkese sonuna kadar destek olurum.ve onların herkese yardımcı olmasını.arkadaşlar bu biraz da bize bağlı yani ne yapmak istiyoruz konusunu iyi oturtabilmemize bağlı.ben aklımda uzun zamandır olan aşağı yukarı bişey yazdım oraya ve belki de katılım öneriler arttıkça yapabileceklerimizin sınırı da büyümüş olur.aklınıza ne geliyorsa bu konuda yazın.çünkü ihtiyacımız olacak.yani projeye katılmanız çok güzel ama varlığınız değil sunduğunuz fikirlere göre mutlu olabiliriz.çünkü müzik bir fikir işi ve soyut bir şey.daha fazla görüş daha fazla öneri..bunu önemseyelim..saygılar..onur
-
Çok güzel bir fikir...Tebrik ederim , saygılarımı sunuyorum...
Ayrıca isminden dolayı bir soru sorcam...Sdqantaris diye bir nickin var mıydı?
-
merhaba! cazsever biri daha var
vay canına, forum ortamında klişe tonlardan uzak, yüzeysel olmayan müzikleri dinleyen insanlar da varlık gösteriyorya, seviniyorum buna!
fikrin güzel, önerin anlamlı. dinlediğin adamlara saygı sonsuz:)
faaliyete geçme durumunda neden destek olmayalım?
-
merhaba! cazsever biri daha var
lifeandguitar, üye olduğum bütün klasik müzik klüpleirinde (internet üzerindeki) neredeyse bütün klasik müzik bestelerinin notaları yayınlanıyor. Eminim ki, caz severler de böyle bir imkan bulmak isterler. Elimden geldiğince destek olurum bu konuda.
Ve önemli olan benim için, cazı sevdirmek. Adamlar bir kere bile dinlemeden sıkıcı deyip geçiyor, bir yandan da müziği çok severim diyor ya, insanı çıldırtıyorlar. Daha popüler olan gruplar tanıtılırsa hoşumsu olabilir.
-
Arkadaşlar genel cevaptır..
Öncelikle ilgi ve alakanıza çok teşekkür ederim.herkese tek tek yanıt yazmaktansa genel bir cevapla olayı açmak istedim.güzel fikir yerini buluyor her zaman.ve ben de caz sever arkadaşlarımızın bu site içerisinde olduğunu olabileceğini düşünmemiş ve umutsuzca başlamıştım bu işe yine tek başıma kalabilirim korkusuyla.ama aranızda fikirlerime saygı duyan üstelik te destek veren yapıcı insanların bulunduğunu bilmek iyi geldi gerçekten herkese teşekkürler.şimdi hazırlayacağımız ya da yapmak istediğimiz şey tam olarak şöyle olsun istiyorum.nota ve müzik programları paylaşımı olsun ve sağlam çevirmenlerle ilk etapta 4-5 daha sonra daha çoklu dillere çevrilebilen dökümanlar notasyon aranje teknikleri caz armonisi kompozisyon bilgisi gibi temel özelliklerden,dünyanın değişik ülkelerindeki profesyonel ve amatör müzisyenlerin kayıtları ve konser çekimleri tüm dünya genelinde caz dinlenebilecek güzel mekanlar,new orelans ve dolaylarındaki amatör ve prof. zenci vokaller ve daha ilerde aynı içeriğin bir dergi bünyesinde toplandığı türkçe karakterli özgür birşey yapmak istiyorum.arkadaşlar bu yapacağımız şeyi bütün dünya yaptı zaten.biz hala çok gerideyiz müzik konusunda.çok geriden izliyoruz dünyayı.ve buna bir dur diyen olsun artık.türk ve yabancı müzisyenleri bulalım kimsenin adını dahş duymadığı tanıtalım onları.bu başkalarına değil kendimize yaptığımız güzel bir hamle olabilir buna inanın.ve isteyin.sizce de artık zamanı gelmedi mi?saygılar sevgiler..Onur
-
Arkadaşlar genel cevaptır..
İkinci sayfaya düşmesin bu topic , ilgilenenler vardır , hadi yardım edin :))
-
:=))))
birşey değişmez yakında yayından kaldırmayı düşünüyorum çünkü bu konular içinde pek sesim duyulmuyor.kız olsam ve bu görüşlerde yaşayabilseydim keşke...ama mümkün değil bu:)