Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.

• toledow • 1 Mayıs 2006 04:29 • #497930
    Tüm dünyada hayatta kalmak için hala namusuyla alın teriyle çalışan azımsanan çoğunluk emekci kardeşlerimin bayramını kutlarım.Umarım bir gün tüm dünya safralarını atarak bu koşuya daha güzel günlerde devam eder.Saygı ve sevgilerimle...
  • fibonacci • 1 Mayıs 2006 04:58 • #497933
    Sevgili toledow; Garaj bir müzik sitesidir. Ve burası da onun Müzik'le ilgili forumu. Yanlış yere açılmış bir topic.
  • kare-te • 1 Mayıs 2006 06:06 • #497934
    umarım kimse terör yapmaz birde adına demokratik özgürlük demez
  • JackSparrow • 1 Mayıs 2006 06:17 • #497936
    siyaset kokuyor biraz artık bu bayramlar..
  • cbb • 1 Mayıs 2006 08:27 • #497938
    rock muzık dedıgımız sey ozunde sıstem baskaldırısıdır aynı zamanda sıyası olsun olmasın rahatsız oldugumuz hersey sıstem tarafından başımıza oruluyor kazanımlarımızla ayakta durmaya calısıyoruz bızde ıste o kazanılmıs basarılardan bırı 1 mayıs ışçı bayramı herkese kutlu olsun
    hala sıyaset kokuyor demek cok abes geldı 21.yuzyılda nerede yasıyorlar anlamadım
  • toledow • 1 Mayıs 2006 13:29 • #497961
    Ozaman tüm müzik emekçilerinin 1 Mayısını kutlarım.Yanlış anlaşılmasın ama siyaset hayattır siyaseti olmayan güruhların yaptiği ne müzikten nede aşktan hayır gelmez gelmedide.ben uyduruk bi kız msn'i baslıgına bile 300 üstünde cevap alındıgını görünce aslında bu başlıga bir tanesi hariç böyle cevaplar verilmesine sasırmadım.
  • BOY ON DI EDGE • 1 Mayıs 2006 13:52 • #497962
    Umarım bir gün tüm işçilerin sosyal adaletten tam olarak nasiplerini aldığı günleri görebiliriz.

Hala garaj'da sadece müzikten bahsedilir diye idda edenler var mıymış?
    İsteyen istediğini yazar, yazıyor da.En güzeli bu.
  • sphinx_ac • 1 Mayıs 2006 14:11 • #497963
    bence yerine açılmış bir başlık.. müzik zaten normale ve sisteme yapılan başkaldırıdır.. ben 1 mayıs ı sonuna kadar destekliyorum.. bayramınız kutlu olsun! işçilerin halinden müzisyenler ve müzikseverler de anlayabilir diye düşünüyorum.. neden olmasın??
  • düşyılmaz • 1 Mayıs 2006 18:03 • #497979
    bende , beynini başımı sallamakyan gözleri pörtlemiş, hayatında akustik bir şarkı müzik dinlememiş, bir o barda şu grupla, bir bu barda o grupla çalıp, aşk felsefesi bilicisi müzisyenler hiç bir şeyden hiç bir halt anlamaz , diyorum. diyorum ki, sphinx_ac arkadaşın yazdığı yazıdan kendisine pay çıkartmasın zibidiler.
  • düşyılmaz • 1 Mayıs 2006 18:06 • #497980
    ve de zottirkler. hani şu , türkçe konuşmayı beceremeyen, selamlaşmaktan aciz, sırtında keyziyle gig begiyle gitar taşıyan, metalci pavyonu müdavimi bazı müzisyenler var ya , ta kendileri.