-
Tüm dünyada hayatta kalmak için hala namusuyla alın teriyle çalışan azımsanan çoğunluk emekci kardeşlerimin bayramını kutlarım.Umarım bir gün tüm dünya safralarını atarak bu koşuya daha güzel günlerde devam eder.Saygı ve sevgilerimle...
-
Sevgili toledow; Garaj bir müzik sitesidir. Ve burası da onun Müzik'le ilgili forumu. Yanlış yere açılmış bir topic.
-
umarım kimse terör yapmaz birde adına demokratik özgürlük demez
-
siyaset kokuyor biraz artık bu bayramlar..
-
rock muzık dedıgımız sey ozunde sıstem baskaldırısıdır aynı zamanda sıyası olsun olmasın rahatsız oldugumuz hersey sıstem tarafından başımıza oruluyor kazanımlarımızla ayakta durmaya calısıyoruz bızde ıste o kazanılmıs basarılardan bırı 1 mayıs ışçı bayramı herkese kutlu olsun
hala sıyaset kokuyor demek cok abes geldı 21.yuzyılda nerede yasıyorlar anlamadım
-
Ozaman tüm müzik emekçilerinin 1 Mayısını kutlarım.Yanlış anlaşılmasın ama siyaset hayattır siyaseti olmayan güruhların yaptiği ne müzikten nede aşktan hayır gelmez gelmedide.ben uyduruk bi kız msn'i baslıgına bile 300 üstünde cevap alındıgını görünce aslında bu başlıga bir tanesi hariç böyle cevaplar verilmesine sasırmadım.
-
Umarım bir gün tüm işçilerin sosyal adaletten tam olarak nasiplerini aldığı günleri görebiliriz.
Hala garaj'da sadece müzikten bahsedilir diye idda edenler var mıymış?
İsteyen istediğini yazar, yazıyor da.En güzeli bu.
-
bence yerine açılmış bir başlık.. müzik zaten normale ve sisteme yapılan başkaldırıdır.. ben 1 mayıs ı sonuna kadar destekliyorum.. bayramınız kutlu olsun! işçilerin halinden müzisyenler ve müzikseverler de anlayabilir diye düşünüyorum.. neden olmasın??
-
bende , beynini başımı sallamakyan gözleri pörtlemiş, hayatında akustik bir şarkı müzik dinlememiş, bir o barda şu grupla, bir bu barda o grupla çalıp, aşk felsefesi bilicisi müzisyenler hiç bir şeyden hiç bir halt anlamaz , diyorum. diyorum ki, sphinx_ac arkadaşın yazdığı yazıdan kendisine pay çıkartmasın zibidiler.
-
ve de zottirkler. hani şu , türkçe konuşmayı beceremeyen, selamlaşmaktan aciz, sırtında keyziyle gig begiyle gitar taşıyan, metalci pavyonu müdavimi bazı müzisyenler var ya , ta kendileri.