Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Linkin Park Yeni Albüm

• eter • 3 Mayıs 2006 19:10 • #498052
    Yeni Albüm Geliyor

MTV'nin web sitesinde Önümüzde çıkacak albümler listesinde Linkin Park yerini aldı.LP nin albümü 26.05.2006 Tarihinde piyasaya çıkıyor.Albümün ismi şu anda belli değildir.Yapılan açıklamalara göre

Grup eski albümlerine nazaran bu albümü daha sert hazırlamıştır.Chester ın gırtlağını bu albümde çok fazla kullandığını söyleyen grup tüm aşamaları geçtiklerini artık son hazırlıklarını yaptıklarını söylediler.

Ayrıca albümün ülkemizdeki satış rakamları baz alınarak konser verilip verilmeyeceğini kararlaştıracaklar.

Kaynak : Linkinpark-turkey.com
  • phantom_4 • 3 Mayıs 2006 19:47 • #498053
    e hani bu adamlar rock'n coke'a geliodu yalan mıydı hepsi????
  • dexter_holland • 3 Mayıs 2006 20:29 • #498055
    Ne zaman bu Chester denen adam ölecek de biz de hem onun iğrenç sesini her yerde duymaktan hem de zırıl zırıl "kimse beni anlamıyor, linkin park dışında" diyen uyuz hayranlarından sonsuza kadar kurtulacağız?
  • eter • 3 Mayıs 2006 21:04 • #498057
    Ne zaman bu Chester denen adam ölecek de biz de hem onun iğrenç sesini her yerde duymaktan hem de zırıl zırıl "kimse beni anlamıyor, linkin park dışında" diyen uyuz hayranlarından sonsuza kadar kurtulacağız?

böyle bi yorum yapmayı kendine yakıstırıyormusun tabi ki sen öldükten sonra:@
  • da hui • 3 Mayıs 2006 23:14 • #498063
    böyle bi yorum yapmayı kendine yakıstırıyormusun
    Linkin Park insanın kendine yakışanı giymesidir :D
  • LooP • 5 Mayıs 2006 19:55 • #498159
    dexter_holland adlı özenti kullanıcıya nefretimi bir daha kusmak için bana fırsat veren herkese teşekkür ediyorum...
  • dexter_holland • 5 Mayıs 2006 20:00 • #498160
    Ah! Nefretim! Nefretimi kusmam gerek! Kimse beni anlamıyor! Nefret içimde hızla büyüyor! Kollarımı kesip Linkin Park dinlemem gerek! Linkin Park'ı sevmeyen herkesten nefret ediyorum! Çünkü herşeyin en iyisini ben bilirim ve benim sevdiğim müziği sevmeyen nefretime layıktır!

Şaka bir yana, ihtiyacımız olduğunda nerede bu nofx?
  • da hui • 5 Mayıs 2006 22:36 • #498171
    dexter_holland sizin gibi kerizlere ağzının payını verdiği için pek sevmiyorsunuz, anlıyorum ama bu tarz eziklikler yapmayalım lütfen.
  • numbie_X • 30 Mayıs 2006 13:06 • #500109
    arkadaşlar kişisel beğenilerinizi eleştirilere katarken fazla zalim olmayın,sonuçta lp seven kesim türkiye'de oldukça fazla,bu tartışılmaz bişey..
    metal için bööö diyenlere de laf etmeyin eğer bunları diyebiliyosanız..
  • ordabiyerde • 1 Haziran 2006 09:46 • #500233
    Dexter_holland ne kadar kasmışın kendini Allah seni bildiği gibi yapsın....