-
bence bi efsane........
-
edalı gelin, namus belası, tamirci çırağı.... ilkelerinden memleketinden sürülmek uğruna dahi olsa
taviz vermeyen , ölüm yıldönümünde ağlayıp zırladığım, insan karşısında saygıyla eğilirim...
-
konserinde "in aşagıya papaz" diye bagiran bi seyirciye "getir de ananı vaftiz ediyim o zaman" diyen insan.
-
+1 ehehehehe....
ona in aşağıya papaz diyen zihniyetlerden çok var bu ülkede.ancak bir de şöyle bir durum var.cem karaca ROCK yapıyordu. rock olarak lanse edilen gruplar gibi "kral tv müzik ödülü kazanmalıyım" "kliplerim çok dönmeli" dertleri asla olmadı cem karaca'nın....
-
sayın sacredsoul sen olsaydın onun yerinde..ne derdin..lütfen boyle seyler konusmayalım mı derdin...adam yapmacık mı davransaydı kendisine sataşan birine içinden geldiği cevabı vermiş..bence sanatcı boyle olmalı..hem o papaz diyen adama gelince..madem sevmiyosun ne işin var konserde..ille gidip sataşacak..bence haketmiş..
-
bence de :D
-
çok doğruu;)
-
ben birşey demiyorum yahuu herkes böyle hazır cevap olsa dimi;) ayrıca ajda pekkan için
"süper star, mega star.. edirneden sonra kim sıtar?" diyerek beni koparmıştı birkeresinde..
ama bidönemler tv de özellikle de star gazetesinin reklamlarında
teaşşekküeearleeearrr türrkiiieeyyeeaa"
şeklinde inlemesi beni sarsmıştı :D
idolojisini birkenara bırakırsak müzisyen tarafı tartşmasız mükemmeldir cem karacanın..
-
namus belası,bindik bir alamete gidiyoruz(kelimenin orjinalini yazdırmıyo bu bekçi!) gıyamate, böyle harikulade şarkılar yapabilmek için harikulade bir insan olmak lazım, cem karaca gibi... mekanı cennet olsun!!!
-
büyük insan, saygıdeğer şahsiyet;tamirci çırağı,namus belası,depdep,ceviz ağacı,mutlaka yavrum,hudey hudey... NUR İÇİNDE YATSIN... hepimize örnek olsun.