Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Antalya'da Rock Fest.

• Attalos • 4 Mayıs 2006 23:26 • #498121
    Evet arkadaşlar Antalya'da bir Rock Fest. düzenlemek istiyorz lütfen Antalyalı arkadaşlar bir şeyler yazsın.Nerede olabilir örneğin.Belediyeden bir yer kiralanarak b,r stüdyonun alet edevatıyla yapılabilir düşüncesindeyim.Fikirlerinizi bekliyorum.
  • bigbooots • 4 Mayıs 2006 23:38 • #498125
    antalya'da bu organizasyon için uygun yer ve mekan neredeyse yok gibi.. ama belediyeye uğrayın tabi, belki uygun bi yer gösterirler.. şimdiden başarılar..
  • cbb • 5 Mayıs 2006 11:43 • #498138
    Antalyalı değilim ama dört yıl kalmıştım oradan biliyorum aslında festival için en uygun yer orası ama bir türlü olmuyor nedense eğer ciddiysen denemeye değer diyerekten seninle kafa patlatırım
    konyaaltı plajında bi yer olabilir deniz kenarı otellerden birinde de olabilir ancak son halini bilmiyorum ama dediğim gibi istersen uğraşabiliriz [email protected] mail adresim
  • tolqing • 26 Mayıs 2006 00:06 • #499705
    süper bi fikir antalya festival için çok uygun biryer ben 2 senedir orda yasıyorum ama bunu kesin söyleyebiliyorum belediyeye mutlaka basvurun baskan da bu fikre atlıyacaktır beach park olabilir kaleiçinde belki bi yer bulunur ve orasi olursa müthiş olur emin olun
  • bigbooots • 26 Mayıs 2006 15:05 • #499728
    şimdi bi düşündüm de kaleiçi olmaz ama beach park olabilir.. hani bi boşluk var ya ortada, tarkan markan da konser vermişti.. hah işte orası çok güzel olur.. piçpark miçpark demeyin.. reklamını iyi yaparsanız, tarihi güzel ayarlarsanız, baya adam toplarsınız..
  • tolqing • 28 Mayıs 2006 19:19 • #499958
    attalos kardes yapacanız mı festivali ya bak hayal kuruyoruz haa bizde gönüllü yardımcı oluruz hertürlü