-
İstanbul Film Festivali'nde gösterilen belgesel-film niteliğindeki yapıt, dün saat 20.30 da ntv de gösterildi. izleyen(!) arkadaşların görüşlerini alabilir miyim? ben şahsen beğendim ancak nu-metal diye tabir edilmesine alıştığımız limp bizkit in de punk müzik olarak ele alınması ve bu yönde eleştirilmesi kafamı karıştırdı :S
-
lümp bizkit hakkında konuşurken dikkatini çekerim yeni türlerin ne kadar anlamsız ve amaçsız olduğunu ele aldı.
-
Zaten Fred Durst Limp Bizkit'i metal, punk, rock, rap karışımı birşey olarak tanımlamıştı. Hepsini karıştırmanın hepsinin hayranlarını elde etmekte kolaylık sağlayacağını düşündü herhalde. Haksız da çıkmadı kerata. Fakat ne yazık ki bunun devamlı olması beklenemezdi. Bir de Wes Borland'ın LB'in tek yeteneği olduğunu düşünürsek...
-
yorumlarınız için sağolun..doğru limp bizkit karma bir gruptu kesinlikle katılıyorum.ama yeteneklerine laf etmek çok doğru değil bence.john otto, benim gözümde çok iyi bir baterist..sam rivers 'ın yaptığı baslara da öyle dil çıkaramam.dj lethal turntable ın başka amaçlarla da kullanılabileceğini gösteren sağlam bir dj(bknz:sepultura-lookaway--özellikle bu şarkı) ..ama fred durst e gelince işler değişir.asla iyi bir frontman olamadı , asla grubunu sürükleyemedi:( :(
-
Aslında severim ben Fred Durst'ü. Tamam, pek iyi bir frontman(nefret ediyorum bu terimi kullanmaktan ama n'apayım? önadam mı diyeyim?) değildi ama eminim ki çok iyi bir solo şarkıcısı olurdu. Karizma, ses falan tamdı (b sınıfı ünlü şarkıcılarda olması gereken bu oluyor galiba). Limp Bizkit'tekilerin yeteneksiz olduğunu söylemek ayıp olur ama abartılacak bir yetenekleri yok bence. Yoksa Fred'e aldırmadan devam edilirdi.
-
bu da farklı bi yaklaşım.ama fred durst ten dediğin gibi en fazla solo sanatçı olur.doğru karizma falan ama bi grubu sırtlayacak liderlik yeteneğine değil, ona buna laf sokma yeteneğine sahip...