Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Hayalet Sevgilim VOL 2 KOPUN :D

• dimmuborgirfan • 28 Haziran 2006 16:07 • #502381
    Hayalet sevgilim kadar hayatımda bu kadar iğrenç,mide bulandırıcı,kusturucu,rezil ve dejenere şarkı duymadım her duyduğumda kulaklarımı tıkayıp kusacak gibi oluyorum hayatımda İrem kadar salak bi kız görmedim..Bi de Yüxeses gibi bi rock programında niye onu konuk ettiler anlamadım..O kızın sesi aynı sinek vızıltısı gibi çok rahatsız edici bir dananın anırması bile ondan daha estetik dir ya size güzel sesli pop şarkıcıları mı yok ya bi sürü var niye onları dinliyosunuz madem pop dinlicekseniz..Bir de çöldeyim yanıyorum,kutuptayım üşüyorum kadar dejenere şarkı sözlerine bu ahmak kızda rastladım!!!
  • easily • 28 Haziran 2006 17:32 • #502400
    arkadan gelen Allah belanı versinler beni benden aldı çok güzel olmuş yaaaa iyi eğlendim bizim temizlikçi ynmdaydı o da yanık yanık söyledi, düet yaptı sizle falan baya eğlendim burda
  • ibanetze • 28 Haziran 2006 18:13 • #502405
    kıskanmış bu da :o)

çalış senin de olur öyle bestelerin :)
  • paradigm_shift • 29 Haziran 2006 07:08 • #502479
    çoğu insan gibi "irem çok leş mk! çok b*kton sesi var" diye değil de, eleştirisini dile getirmek için bunun gibi komikçi bir yol seçen ilk sen değilsin.

1-komik oladığını belirteyim. "ekiekie çok komik =)))" olmuş diye yorum yapanların da senin arkadaşlarının olduğunu düşünmüyor değilim, allah kuru iftiradan da saklasın.
    2-bunun gibi bir eleştri yöntemi seçmek için senin de bişeyler üretmiş olman gerekiyor, buyur o çalışmalarını da rapidle, dinleyelim
    3-irem yağcı kişisinin sesini de, bestelerini de beğenmiyorum

arkadaşlar iddialı tavırlarınızdan önce kendinizi bir miktar ispatlayın önce. herkesin elbet eleştirme hakkı var, eleştirmek için müzisyen veya albüm sahibi olmak gerekmiyor. ama sonuçta emek emektir, saygı çerçevesinde yapılsın herşey.

not 1: akorları doğru değil.
    not 2: mehmet ali erbil kadar bile komik değil.
    not 3: hiç komik değil.
    not 4: çirkin.

eyv.
  • easily • 29 Haziran 2006 22:58 • #502590
    ben eğlendim, grafi2000 tadında bişeyler olmuş, ireme hakaret de yok niye bu kadar büyüttün anlamadım, ki bun yapan şahısla bi tanışıklığım da yok, boşver, eğlenmene bak.
  • hesil • 29 Haziran 2006 23:17 • #502591
    IĞĞRANNNÇÇÇ:P
  • paradigm_shift • 30 Haziran 2006 01:23 • #502607
    hakaret "irem rpçcuğudur" demekle olmuyor ki sadece, saygısızlık hakarettir. ne sanatsal, ne eleştirel ne de mizahi bir unsur göremedim. o yüzden de gereksiz buldum.
  • Anthrax34 • 30 Haziran 2006 02:29 • #502610
    güzel olmuş
  • narkozz • 30 Haziran 2006 12:24 • #502636
    ben indiremiyorum :(:(
    nası indircem ??????????????????**
  • SLpLss • 30 Haziran 2006 19:18 • #502711
    cidden çok gereksiz bişi yapmışsınız..zamanınıza yazık bi kere.bir insan(lar)ın böyle bir şeyi yapması için iananılmaz derecede canları sıkılmış olmalı diye düşünüyorum ben..