-
akustik davulmu elektronik davulmu arkadaşlar? sizce elektro akustiğin yerini alabilirmi ??
-
electro we klafye hariç diğer bütn elektronkler yok olsn yaşasın akustk
-
Tabii ki alamaz. Çalışma açısından kolaylık sağlayabilir ama akustik elektroniği döver.
-
O yüzden elektrik davul'dan synth davul seslerini elde edebiliyorsunuz değil mi?
-
tek kelimeyle aqustic tabi...elektro yu karılar çalsın :) şaka ha ciddiye alıpta mal mal tartışmayın benle..
-
bence alamaz hiçbir zaman.bi kere elektronik davul da tuşe sorunu olabilir.çok hızlı partsiyonlar çalınmaz bence elektronik davulda.kaliteli elektronik davulları ayrı tutuyorum,fiyatları uçuk zaten.en iyisi akustik.davula ruhunu vereceksen,bu kesin akustik davullrda olur.
-
akustik davul tabii, ama stüdyoda elektronik davul olsaydı sesini kıs lann diye bağırabilirdim muhaha :p :D
-
ben bi elektronik kullanıcısı olarak akustik daha iyidir diyebilirim.. Ama başlangıç ve çalışma şartları kolaylığı açısından elektronik tercih edilebilir ki bence ilk aşamada elektronik iyi bir tercihtir bence...
-
görüşleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar yanılmadığımı kanıtladınız... :)
-
elektro asla akustiğin yerini alamaz.ama evde çalışmak için istiyorsan tabi ki elektro daha uygundur.çünkü ses düzeyini ayarlıyabiliyorsun bu yönüyle güzel.ama akustiğin yerini alamaz.