-
arkadaşlar ben bu "anadolu rockı" kavramını bitürlü sevemedim gitti...nedir bu "anadolu rockı" rock evrensel değilmi...hangi dilde söylersen söyle rock rock dır...bune ya yok anadolu rock ı yok yeni rakı...
-
Onu geçtim de , Türkçe bir müzik sitesinde bu başlık ne? Başka dilde konuşulamaz demiyorum ama konuyla ne alakası var bunun?
-
rockı dan kaynaklanıyor olsa gerek.. ben anlamadım geyik mi yapmış ciddi mi? yeni rakı vs... neyse hayırlısı
-
adam geyik çevirmiş..alakasız,ingilizce bildiğini göstermek için bir başlık atmış...üstüne üstlük nicki de çok sevdiğim bir grubun ismi...anadolu rockı yoktur anadolu rock vardır bu arada....
-
aklımı başımdan aldınız...tün eleştrileri seviyorum...devam edin arkadaşlar
-
yakında viskine hap da atacağız merak etme ...ehehehe:D
-
Türkçesini yazıyım mı ?
söylemek deyince araya dil girer ve bir kültürün kendine has ezgileri vardır ister gitar çal ister keman bu ezgiler bi şekilde yansıyor
+ o başlığı türkçe yazsaydın siteden atılırdın ama ingilizce yazınca birşey olmuyor işte böyle yabancı olan şeyler bize hoş geliyor =)
-
Arkadaşım o zaman New Wave Of British Heavy Metal diye bir kavram da olmazdı,Florida Death Metal de.Yani müzik evrenseldir geyiği çevirme şimdi.