-
pink floyd dagıldıktan sonra cok konusuldu bu aralarda cok buyuk bı sırket grup uyelerıne grubu tekrar kurun sıze 250 milyon dolar verıcem demıs ayrıca konser basına para demıs ve grup uyelerıde bız muzıgı para ıcın degıl sadece sevdıgımız ıcın yapıyoruz dıyıp gerı cevırmıs ne kadar dogru bılınmez ama sızlere soruyorum sızce tekrar grup kurulsunmu bence kurulsun
-
Bir Floydian olarak kurulsun isterim lakin bunun çok uzak bir ihtimal olduğunu da biliyorum.evet para sorun değil ama roger waters'ın egosuna yenik düşüp,pink floyd'tan ayrılması,sonra isim hakları davaları vs.david gilmour'da bir kırgınlık var.live 8 de yardım konseri için toplandılar bununla birlikte bir turne buralardan uzak hatta imkansız gözüküyor.zaten grup üyeleri de iyice solo projelerine yöneldiler.bence live 8'de onları son kez izledik ne yazık ki.
-
demek ıstedıgıne bende katılıyorum ama toplansa hepız ıcın ıyı olurdu keske bıraz egosuna sahıp cıkabılseydı dıyoruz bence
-
Tabii ki.tekrar toplansalar ve turneye çıksalar,bu durum kainat için bile olağanüstü bir durum olurdu.hatta onları izlemek için birçok şeyden bile feragat edebilirim fakat realist tarafım ağır basıyor ne yazıkki.hatta ego olayına gelince.elime live8'in soundcheck'i geçti.david gilmour bir köşede roger waters bir köşede.roger waters gayet rahat,rick wright ile konuşuyo,nick mason ile konuşuyo fakat david gilmour roger waters'ın olduğu tarafa bile bakmıyor,gergin david gilmour.oradan anladım zaten son kez izlediğimizi.izleyemeden gitmemeliydik onları tam kadro ama gördüklerim bu iş olmaz diyor.ama umudu kaybetmemek lazım.
-
Pink Floydun Waters a ihtiyacı yok!
Bunu savunanlar; Watersin solo albümlerini Hatta gitarda Eric claptonun bile yeraldığı Pross Cons albümüyle Ya da Jeff Beck li albümleriyle ; Pink floydun Momentary-Devision
Albümleriyle karşılaştırsınlar,
Yok hayla Bi işe yarıyordu diyenler Sadece Waters üzerine kurulan Final Cut albümünü dinlesinler.
Aynı şey Syd Barret için de geçerli. Syd la yapılmış olan P.A.G.O.D albümüyle Grupta olmadığı tüm albümleri dinleyin ya da syd ın solo Yaptığı OPEL albümünü mesela.
Hortlakçılığın anlamı yok,J.Hendrix,John lennon mezarından kalkacaksa o ayrı
-
madem para için yapmıyorlar roger waters biletleri niye 100 ytl den başlıyor.. money..
-
[ALINTI]pink floyd dagıldıktan sonra cok konusuldu bu aralarda cok buyuk bı sırket grup uyelerıne grubu tekrar kurun sıze 250 milyon dolar verıcem demıs ayrıca konser basına para demıs ve grup uyelerıde bız muzıgı para ıcın degıl sadece sevdıgımız ıcın yapıyoruz dıyıp gerı cevırmıs ne kadar dogru bılınmez ama sızlere soruyorum sızce tekrar grup kurulsunmu bence kurulsun[/ALINTI]
Tamam, sen istedin ya, tekrar toplanırlar artık.
-
kapitalist sistem de yaşıyoruz.para güç demek.roger waters sosyalist olduğu halde,paradan ne kadar yararlandığını,onu ne kadar özgür kıldığını açıkça belirtiyor.(roll'da okumuştum)Ayrıca türkiye'nin görüp görebileceği en büyük konser için o 100 ytl ucuz kalıyor.quadroponic(kesin yanlış yazdım) ses sistemi,slayt gösterileri,ışık efektleri yanında o rakam cidden bir hiç.zaten müziğe lafımız yok.dark side of the moon'un hepsi çalınacak ve solo albümlerinden seçmeler.ayrıca diğer konserlerle karşılaştırıldığında fiyat daha da küçülüyo.
-
Adamların içi geçmiş ya ne toplancaklarmış siz burda boş boş yasıyonus sanki toplansa gerekli ilgiyi görcekler mazi mazide kalmıştır okadar ...
-
sen nedemek ıstedımızı anlamıyosun tabıkı ben ıstedım dıye toplanıcakları yok amam senınde muzık anlayısın bu sanada saygı duyarım nedıyım sen bole devam et bu lafımı soledım ınsan kendını bılıyoo