Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kazım Koyuncu !!!

• nalan81 • 11 Mayıs 2006 19:57 • #498534
    KAzım koyuncu'yu ölmeden öncede tanırmıydınız yoksa birçok değerli sanatçı gibi öldükten sonramı farkına vardınız?
  • cbb • 11 Mayıs 2006 21:55 • #498540
    sen ne zaman tanıdın zugası berepe yı tanıyomusun
  • Noryth Aquanum • 11 Mayıs 2006 22:08 • #498543
    En yakın arkadaşımın çok iyi bir arkadaşıydı.Vefatından 2-3 gün sonra bir piknik düzenlenmişti , orada tanışacaktık.Kısmet olmadı.
  • violetblack • 12 Mayıs 2006 02:24 • #498559
    tanıyordum ve seviyordum. öldüğü haberini ben çoook uzaklardayken telefonla arkadaşım haber verdi. rakı masasındaydım ve KAZIM İÇİN herkese içki doldurup, ONUN için - ONUN şerefine, gözyaşları içinde ONU ANARAK, VE ONU ANLATARAK ...... gerisini pek hatırlamıyorum. iptal olmuşum. çok erkendi çooooook..........
  • rickenbacker • 12 Mayıs 2006 08:50 • #498564
    Zuğaşi Berepe'den tanırdım Kazım'ı.Çok iyi bir sesdi,çok iyi bir insandı.Erken bıraktı bizleri.
  • düşyılmaz • 12 Mayıs 2006 10:54 • #498566
    bi zaman, bi kız zıplaya zıplaya gelmişti, kazım koyuncuyu tanıyrmusunuz ? diye sormuştu ağzını yaya yaya, azcık da heycanlı. yoo, dedim. çok benziyosunuuuz. dedi.
    gittim öğrendim , kendisini tanıdım.
    ölünce de, arkasından bi türküsünü onun ve onu seven bir arkadaşım için çalıp kaydettim.

http://www.yilmazdemir13.com/kararti.zip
  • portakal_moru • 13 Mayıs 2006 02:27 • #498624
    tanıyoduk tabü çok züldm ölnce gitmemesi gerekenlerdendi..
  • ibanetze • 13 Mayıs 2006 22:15 • #498664
    tanıyoduk,seviyoduk izinden gidiyoruz şu an da..
  • nalan81 • 15 Mayıs 2006 19:20 • #498770
    ölmeden çok önce tanıdım, ben bi karadenizliyim ve karadenizde küçük çocuklar bile bilir ezbere onun parçalarını ayrıca benim bu soruyu sormamdaki amaç tanımayanları eleştirmek değil. Asıl eleştirilmesi gereken ölmeden önce adını anmyıp öldükten sonra ölüm sebebinden dolayı (kanserden öldü karadenizde çok var kanser vakası çernobil yüzünden) hatırlayan medya organları. Şimdi yine unuttular zaten çünki o zaman raiting getirecek bi araçtı onlar için ve geçti modası. Eğer küçük bi şehirde ya da ilçede yaşıyorsan çok sınırlıdır imkanlar, öyle festivaller konserler göremezsin ve dışardaki dünyayı medyanın verdiği kadarıyla tanırsın ancak, tabi seçme şansın var ama şeçenek kaç tane? asıl kızdığım değerlerimizi öldükten sonra ve sadece kendilerine malzeme çıksın diye kullananlardır.
  • nalan81 • 15 Mayıs 2006 22:43 • #498784
    ölmeden çok önce tanıdım, ben bi karadenizliyim ve karadenizde küçük çocuklar bile bilir ezbere onun parçalarını ayrıca benim bu soruyu sormamdaki amaç tanımayanları eleştirmek değil. Asıl eleştirilmesi gereken ölmeden önce adını anmayıp öldükten sonra ölüm sebebinden dolayı (kanserden öldü karadenizde çok var kanser vakası çernobil yüzünden) hatırlayan medya organları. Şimdi yine unuttular zaten çünki o zaman raiting getirecek bi araçtı onlar için ve geçti modası. Eğer küçük bi şehirde ya da ilçede yaşıyorsan çok sınırlıdır imkanlar, öyle festivaller konserler göremezsin ve dışardaki dünyayı medyanın verdiği kadarıyla tanırsın ancak, tabi seçme şansın var ama şeçenek kaç tane? asıl kızdığım değerlerimizi öldükten sonra ve sadece kendilerine malzeme çıksın diye kullananlardır.