-
arkadşlar dün televizyonda gözüme iliştide de bence hiç inandirici değil bu ödüller siz ne düşüyorsunuz....
-
paran varsa ya da silvia saintsen her ödülü alırsın birde torpil
-
İnandırıcı??? Bırak inanma zaten ya, Kral TV de neymiş, kim ne yapsın onların verdiği ödülü? Anca Mor ve Ötesi'nin umurunda olur işte onların verdiği ödül. Bana verseler o ödüllerden birini aynen geri postalarım.
-
ya benim yarışmadan haberim yoktu hiç tv yayınındada görmedim önceden hep son 5 gün gib yazılar yazardı ama bu sene hiç görmedim
-
Bu yıl tam bir rezalet oldu..organizasyonundan tutunda verilen ödüllere..
Sahne arkasında kameraya çıkmaya çalışan çocuklardan tutunda ses sistemine,sunucuların yapmacı tavırlarına kadar herkes berbattı.
Çok Yapmacık olduğu kanısındayım.Pek gale almıyorum..şebonun o yarışmadan ödül almasına ne üzülüyo nede seviniyorum.. Pek kulak asılacak bi yarışma değil.bu kanıdayım..
-
YA ŞEBNEM FERAH ödül aldımı ben izleyemedim ....
-
kim takar kral tv yi...
-
ya zaten bi ilk başta kraldan bahsediyoruz ödül verse nolur ayrıca banane be!!
-
aldı.en iyi rock kadın..ama dediğim gibi pek asılacak bi organizasyon değil..Takmaya değmez.
-
bende izlemedim..peki en iyi rock grup ödülünü kim aldı bilen var mı arkadaşlar?ordan gayet rahat anlayabiliriz olayın uyduruk olup olmadığını:))bana kalırsa bazı kategorilerde herzaman şike wardı bu olayda.bi sene resmen petek dinçöze ödül wermişlerdi :P sanırım ebru gündeş we diğer aynı türden olan yandaşlarının da olduğu bi katagoriydi..bu sallama bi ödül değil de ne:)))