Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock mı?

• anvil • 13 Mayıs 2006 11:26 • #498632
    düya üzerinde onlarca muzk türü var ancak sen ayrı yerde olan bi insansın çünkü büük ihtmalle rock müzii seçmişin/ rock insanın dygularını muzık yoluyla aktarmasında yeterli kapasiteye saheepmi /veya senin rock müsii secmendeki amac neydi gozlerini dunyaya açtıından beri rockçımısın yoksa doru yolu sonradan bulanlardanmı/ rock üserine biraz tartşalım istedim, tartışma diilde başkalarının ne düşündüğünü mrak ediyorum eminim aranızda benm gbi dşünenler wardr
  • da hui • 13 Mayıs 2006 17:12 • #498647
    Müzik türleri arasında en çok sevdiğim, kendime en yakın bulduğum müzik rock. Rock, duyguları ifade etmekte yeterlidir bence. Eğer ifade edilemiyorsa bu müzisyenin sorunudur. Tabii ki rock dinlyerek doğmadım =) Ben doğuştan rockçıyım diyenler ya saçmalıyordur ya da ailesi rock dinlediği için öyle diyordur. Bacak kadarken burak Kut filan dinlediğimi hatırlıyorum. Daha sonra Red Hot Chili Peppers(hala dinlerim), The Offspring(hala dinlerim), Limp Bizkit(dinlemeyeli bayağı oldu), Linkin Park (şu anda tiksinmekteyim) vs ile rock dinlemeye başladım. Blind Guardian ve İron Maiden sayesinde heavy metali sevdim, sonra kayış koptu zaten %70 metal dinliyorum artık =)
  • NyMpH_ • 13 Mayıs 2006 17:20 • #498648
    gözümü dünyaya açtigimdan beri rockçydim. haluk teoman falan dnlerdim.

ama söyle diyeyim size.ben dogru yolu sonradan bulanlardanim. simdi haluktur teomandir dinlemem. dogru yolu buldum.metal dinliyorum!!!
  • wallace • 13 Mayıs 2006 17:42 • #498649
    burak kut,mustafa sandal derken haluk levent teoman a döndüm.sonra metallica(turn the page özellikle),lp,lb,offspring.. popüler durumdaki nu metal ve rock gruplarını dinledim...ama doğru yol dediğiniz yola girdiğimde yaşım 12 falandı..offspring pretty fly dönemleri...
  • mirek_86 • 13 Mayıs 2006 18:16 • #498650
    bence rock sadece bir müzik tarzı değil aynı zamanda bi yaşam biçimidir. siz hiç etrafta ben popçuyum diye övünerek dolaşan birini gördünüz mü popçunun bir giyim tarı bile yoktur adamakıllı ama rockçı kendini hep belli eder. rockçı insan biraz da radikaldir. çünkü herkesin dinlemediği bir müzik biçimi herkesin yaşamak istemeyeceği bir yaşam biçimidir. bi felsefesi vardır bu işin diye saçmalamaya devam edebiliriz aslında ama cidden böyledir bu iş. ben çocukluğumdan beri rock dinlerim çoğumuz gibi haluk leventle başladım daha sonra anadolu rock'a yöneldim ve şu an sadece türkçe rock dinliyorum bi aralar metale de takıldım ama yabancı dil denilen olayla başa çıkarak şarkıları anlamak zor geldi salt dinlemiş olmak için de dinleyemezdim herhalde di mi yani neyse rock demek benim yaşamımın en güzel tarafı demek diyerek burada kesebilirim galiba:)).......
  • pentimento • 13 Mayıs 2006 19:02 • #498657
    doğdum,yaş 4 e geldiğinde uyumak için kafamı sallarmışım, öyle uyuyakalırmışım. gerisini siz tahmin edin artık:)
    bi kere gerçek müzik olduğuna inanıyorum. yani (kendini bilmez rocker lar hariç)bilgisayarla düzeltme yapılmıyor. albümde ne dinliyorsan gidip konserine aynısını bangır bangır dinleyebiliyorsun. ve geniş bi yelpaze. kendine hitab eden şeyi bulman zor olmuyor. bu arada itiraf ediyorum bi ara kendimi kaybedip BSB dinledim. ama uzun sürmedi. dayanamadım. ve döndüm hemen rock alemine...iyiki de buradayız tabi...
  • anvil • 15 Mayıs 2006 16:28 • #498761
    tabi ki de benim burda DOGRU YOL'dan kastm rocktr zaten rockçı adamın kendine has bi hawasıda fardır (ben rockçıyım diye hafa atmak degil tabi) rock sadece tıngır bangır çalan bi müzikte diildir elbette kulaa hoş geldii için 2 gitar bi davul bi fokal ı bi araya toplayp "alın bunlar bi arada çok güzel ses çıkartıyo dinleyin" diildir tabi kide başlarda kimse bnun farkına waramaz sadece dinler ama içindeki bitki yawaşca büyür we o bitkiye gore hareket etmeye başlarız buda bizi hoşnut edendir zaten. siz hiç altmışından sonra pop veya rap kültürünü koruyan bi adam gordunuzmu yok çünkü bunların insana kattıkları bişeyde yok ama rock ole diildr. bizim gibi, gorunuenin ardını gorenler olduu surece rock kültürüde süreklilik gostericektir hangi şekilde olursa olsn WE WİLL ROCK YOU....:)
  • Lucifer77 • 15 Mayıs 2006 16:57 • #498762
    Rock Müzikten nefret ederim..Aşk şarkılarının canım gitarlara davullara meze olması delirtir beni.
  • darknessss • 15 Mayıs 2006 18:40 • #498768
    benim rock sebebim:)) : kendimi bu müzikle daha iyi ifade edebilmem we dinlerken huzur bulduğumu farketmemdi..kısacası dinlerken tek benimsediğim tür rocktı..
  • Rock_forever • 16 Mayıs 2006 11:15 • #498807
    darknesss adamım sana tüm benliğimle katılıyorum....ROCK ANLATILMAZZZ ROCK YAŞANIRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!