-
arkadaşlar ben ankarada yaşıyor ve şundan yakınıyorum...neden hiç 80-90 lara damgasını vurmuş baba gruplar adına geceler düzenlenmiyor... unutuldularmı yoksa...nerde o pearl jam ler sound garden lar nirvana lar...
-
müzik in kalitesi ve tarzı her geçen gün degişiyor artık insanlar yeni alternatif şeyler arayışında örnegin metallica metal müzigi ilk ortaya koyanlardan ancak artık insanlar yeni şeyler arıyor..
-
alla alla aynı şehirde mi yaşıyoruz ankara da dimi bence biraz kulak kesilseniz duyabilirsiniz
-
şimdi iki zırva var burda. 80 90 lara damgasını vyröuş yeter çeksin gitsin bitsin derim ben.
ikincisi var böyle şeyler, ben görüyorum afişlerini mafişlerini hep hatta sövüyorum da ulan y eter diye.
-
hala siyah beyazlarda yaşama alışkanlığı olanlar var nedir problemleri anlamam millet yeni yeni bombalar patlatıyor biz takılmışız 70 e 80 e
-
aynı şeylerin pişirilip pişirilip PARTİ adı altında önüme konmasına dayanamam...olmasın bence...
-
başlık neden'se,ben başka bişe sölicem..
neden insan hiçbi zaman tam anlamıyla mutlu olamaz,neden hep bişeyler eksik kalır,neden mutlu olduğun an ya anlamaz ya da değerini bilemezsin?
bunları çözebilsek hayatımıza huzur dolardı heralde,of hayat offff...
-
bugün dinledigimiz rock müzigi ilk olarak bildigimiz anlamda,tarzda önümüze sunan lar 70 ve 80 lerin rock müzisyenleriydi.Bugün rock yapanlarin müziklerinin derinlerinde hep 70 ler vardir,80 ler vardir.Nasilki okulda tarih okuyorsak ve bu bazen bize çok sikici ve saçma geliyor olsa da aslinda geçmisi bilmek bugünü ve gelecegi de bilmek demektir bu sebepten dolayi düsyilmaza katilamayacagim..
-
gayet de düzenleniyo bence.
-
adanada yaptılar oldies but goldies diye gidemedim ama çok güzelmiş