Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Blind Guardian Konseri

• Mad_Slayer • 15 Mayıs 2006 12:15 • #498752
    Konser mükemmeldi arkadaşlar aşırı dozda keyif aldım, ilk çıkan alt grup mükemmeldi nevermore'a benzeyen sağlam bir tarzı vardı (en azından ben ona benzettim), gitaristleri çok sağlamdı ve ekipmanları çok iyiydi , 2. grubu tam anlayamadım gitar tonları çok vıcı vıcı ,vokal kötüydü kanımca, Blind müthişti zaten fazla söze gerek yok, Hansi dün gece inanılmaz scream yaptı valla dvd de bile bu kadar iyi söylemediğini söyleyebilirim. time stands still de gözlerim doldu, silmarillion okuyanlar hikayesini bilir zaten.

<Forever Power Metal>
  • Kubi_Tolkki • 15 Mayıs 2006 12:49 • #498753
    POWER FOREVER!!!!!!!!
  • da hui • 15 Mayıs 2006 17:33 • #498765
    Ses sitemi ilk başta göçtü gibi ama sonradan düzeldi (ya da benim ilk başta durduğum yere iyi gelmiyordu). Bu arada yeni davulcu Thomen'i aratmadı, süper bir konserdi.
  • Mad_Slayer • 15 Mayıs 2006 22:40 • #498783
    ses sistemi evet başta kötüydü ama en öndeydim ezilme tahlikesi yaşayıp arkalara geçtik mecburen, arka taraflara ses daha iyi geliyordu kanımca onuda andrenin leadlerinin daha bi anlaşılabilir olmasına bağladım. yazın da Rhapsody geliyor darısı onun başına artık..
  • Deathcallsdeat • 15 Mayıs 2006 23:13 • #498788
    Hayatımın grubunu izledim dün. Bütün şarkılara back vokaller dahil eşlik ettim (: En önde olmamı sağlayan flareosa da teşekkür ederim. Sahne daha iyi olabilirdi tabi ses sistemi de... Geçti gitti gençliğimden bir gün daha eminim ki hayatımın her döneminde bugünü hatırlayıp gözlerim dolacak. Tıpkı dün harvest of sorrow çalarken olduğu gibi...
  • fizban • 15 Mayıs 2006 23:59 • #498791
    böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:'''-(((

ben gidemedim... neyse seneye tekrar geliceklermiş.
    uff çok koydu bu bana ya...