-
bu adi herifleri seven varmı merak ettim ya da şarkılarını anlayarakmı dinliyorlar ?
-
ya da benmi yanlış anlıyorum kudüse girelim evimizi kuralım tarzı şarkı sözlerini
-
Ben dinliyorum, grubun müziğinin hastasıyım , sözlere ise çok fazla dikkat etmedim. Eğer kötü olduğunu düşündüğün sözler varsa şarkı ismini ver dinleyeyim tekrar , çünkü benim bildiğim Orphaned Land gerek müzik gerekse duruş açısından mükemmel bir grup...
-
Kalbim Kutsal Ülke'ye aşkla bağlı,
Ama ayaklarım sürgünün derinliklerine saplanıyor,
Ne zaman bana ayrılıp gitmeme ve evimi yapmama izin verecek
Kudüs'ün övülen kapılarından içeride?
gibi şeyler ya da bana çok itnetor geldi :D
-
Orphaned severiz dinleriz. Fırtına sel olurken gemideki yerimizi ayırttık ve Oprhaned Land yolculuğuna başladık. Korkuyla yanan karanlığı öptükten sonra bu gemiden inmek mümkün değil;)
DaRKNeSS
-
Aşırı derecede yanlış düşünüyorsun grup hakkında :) Sanırım böyle şeyler düşündüğünü bilselerdi onlar da üzülürdü , istersen msn'ine ekle beni , seninle bol bol muhabbet edebilirim bu konu hakkında. Ama en azından şunu bil , bu camiada onlar kadar iyi ve samimi insan gerçekten çok az :)
-
Holy_Bastard
16 Mayıs 2006 Salı / 23:56
Aşırı derecede yanlış düşünüyorsun grup hakkında :) Sanırım böyle şeyler düşündüğünü bilselerdi onlar da üzülürdü , istersen msn'ine ekle beni , seninle bol bol muhabbet edebilirim bu konu hakkında. Ama en azından şunu bil , bu camiada onlar kadar iyi ve samimi insan gerçekten çok az :)
Bunu Kara-te ye mi bana mı dedin anlayamadım ^_^
DaRKNeSS
-
Sana demem için bir sebep var mı? Kare-te'ye dedim :)
-
peki bu sözler ne ifade ediyor =)
neyse daha fazla tartışamıycam heralde askere gidiyorum yarın =) eyvallah
-
Güle güle git , güle güle gel =)
İzne gelince konuşuruz bu konuyu =)