-
aksam yemeginde mutlaka muzik vardır mesela ben subaruyla 180 de hi-fiyle soad dinlerim o müzigin motor sesiyle karısması insana ayrı bi haz verir eger sizinde boole muziksiz yapamayacagınız veya yaptıgınızda icinize sinmeyen işler varsa yazın..
-
müziksiz uyumam zor...
-
s.çarken Frank Sinatra dinlerim ben..daha romantik oluyo..şaka değil lan ciddiyim..valla bak..bi de sabahları kalktığımda mutlaka Laço Tayfa..
-
ben her gece bilgisayarı açık bırakır yavuz çetini in o güzel 24 şarkısını dinlerim sabah da uyandığımda hala çalıyor olur ve o güzel tınılarla uyanırım güne zinde başlarım elektrik faturaları hep bana mal edilir ama bir ampülden daha az elektrik harzadığım bilinmez...!
-
her adım atışım müzik desem abartmış olmam hani:)yemek yerken,herhangi bişeyle uğraşırken,uyumaya çalışırken müzik müzik müzik..
-
Geceleri Dolunayda Koyun keserken Slayer dinliyorum
-
Yoldayken. Bir vasıtayla giderken özellikle.
-
Fırsat bulduğum an neresi olursa olsun hangi tür olursa olsun müzik kulağıma hoş geliyor ve bana birşey hissettiyorsa dinlerim arkadaş..
-
yaptığım farklı işlerde dinlediğim farklı müzikler vardır mesela,evde iş yaparken hareketli oynak şeyler (genelde pop) dinlerim, resim yaparken klasik müzik(yaratıcılığı ve zekayı geliştirir), bazı geceler balkondan şehri seyrederken duygusal şeyler,türk sanat müziği ya da türkü dinlerim bazen, isyanlarım kabardıysa dünyaya; rock dinlerim bangır bangır, işlerin yoğunluğundan yorgunluktan hiçbişey dinleyemediğim günler olur o zaman içim daralır ruhumun acıktığını hissederim müziğe,yaşayamam ben müziksiz. müzik olmadan asla!!!