Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

kadın vokal

• aparat • 14 Temmuz 2006 14:18 • #504677
    zaten aylin aslımın canlı sını görüyorsun performans yok..dinlemeye gitsende dinleyemiyorsun pek bişey kaçırmadın.
  • SLpLss • 14 Temmuz 2006 17:01 • #504699
    kesinlikle şebnem ferah !! ayrıca aylin aslım şu "ah" şarkısı çok sağlam söylemiş..şarkının güzelliğinden de kaynaklanabilir tabi ki bu durum...
  • narkozz • 14 Temmuz 2006 17:10 • #504700
    haklısın
  • narkozz • 14 Temmuz 2006 17:51 • #504710
    __Axl_Rose__
    sözüm sana.
    hayır arkadasım ben sana kadın vokalleri beğeniyomusun diye sormuyorum ya da kadından vokal olur mu diye. beğendiğiniz kadın vokal kim diyorum sen kalkmışsın orda ne yazıyosun.
    kadınlar patikte örer çorapta örer yemekte yapar gitarda çalar keman da çalar bağlamada çalar basta çalar şarkıda söyler.
    hayvanlar bile dişilerine saygı gösteriyo ne biçim bi anlaystr sennki ya.
    madem kadın vokalleri beğenmiyosun benm topicme neden bişeyler yazıyosun anlamıyorum
  • hells bells • 14 Temmuz 2006 17:54 • #504713
    aga yobaz heryerde yobaz
  • aparat • 14 Temmuz 2006 17:59 • #504716
    +1
  • narkozz • 14 Temmuz 2006 18:05 • #504719
    öyle be hocam.
    valla kimsenin kimseyi sinirlendirmeye hakkı yok.
    insan gibi söylenebilir bazı şeyler.
    neyse konu sapıyo siz yine de buraya konuyla ilgili düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim. konu yobazlık değil beğendiğiniz kadın vokaller.
    iyi günler
  • hipeROCKtif • 14 Temmuz 2006 18:18 • #504730
    sezen aksu
    funda arar
    sertab erener
    aylin aslım
    şebnem ferah
    amy lee vs vs...
  • narkozz • 14 Temmuz 2006 18:32 • #504733
    teşekkür ederim yorumun, sorduğum soruya cevabın için.
    bundan sonra böyle insan gibi eleştirisini,beğenisini yapanlara teşekkür edicem :):)
  • __Axl_Rose__ • 14 Temmuz 2006 18:42 • #504734
    __Axl_Rose__
    sözüm sana.
    hayır arkadasım ben sana kadın vokalleri beğeniyomusun diye sormuyorum ya da kadından vokal olur mu diye. beğendiğiniz kadın vokal kim diyorum sen kalkmışsın orda ne yazıyosun.
    kadınlar patikte örer çorapta örer yemekte yapar gitarda çalar keman da çalar bağlamada çalar basta çalar şarkıda söyler.
    hayvanlar bile dişilerine saygı gösteriyo ne biçim bi anlaystr sennki ya.
    madem kadın vokalleri beğenmiyosun benm topicme neden bişeyler yazıyosun anlamıyorum

1.si, konu kadın vokal ve benim aklımda kadın vokalle ilgili tek bi düşünce var, bende onu yazdım...
    2.si, ben sadece şaka yapmıştım, bir başka deyişiyle latife...
    3.sü, senin dişilere saygı göstermenden anlamıştım zaten hayvanlar meselesini... ah şu hayvanlar, mesela karadul, keşke dişisine bu kadar saygılı olmasaydı da seviştikten sonra onun yemeği olmasaydı..
    4.sü,

senin topicin mi? satın mı aldın topici? ozman istediğine ayzdır istediğine yazdırma.. oooh ne ala... koloni mi lan burası?!?!!
    evet, beğenmiyorum ve SENİN topicini de saçmasapan buldum ok?!?!?