Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Morrissey hastaligina kapilmis olan var mi?

• bordie • 23 Mayıs 2006 20:25 • #499449
    Benim gibi 10 Haziran'da Morrissey konserine gidecek, Morrissey'i bir Tanri olarak goren (anlayan anlar!) birileri var mi? Birlikte en onde durupda, ona Turk insanin sevgisini gostermek? Hatta kalacagi hotelin onunde saatlerce bekleyip, onunla fotograf cektirmek, imzasini almak.

Lutfen...benim gibi baska Morrissey fanatigi var mi?
  • ibanetze • 23 Mayıs 2006 23:11 • #499461
    boz boorer de gelicek,gitaristi :)

ona imzalatmak için akustik gitar alıyorum ben ;)

var ya hayatımın en güzel konseri olcak muhtemelen,"tüm ezikler toplandık let me kiss you diye bağırdık" misali bi şi olcak tüm konser..

otelin önüne gitme gibi bi durumun olursa bana haber ver magafon falan bulalım hep beraber aşadan şarkılarını söleriz ;)
  • radyokafa • 23 Mayıs 2006 23:47 • #499472
    ben de izlemek için çıldırıyorum, ancak gelememe ihtimalim çok yüksek. bu sebeple de köpürüyorum. umarım o sıkışıklığın arasında bir nefeslik anda atlayıp gelebilirim.

violent femmes'i de unutmamak lazım ;)
  • bigbooots • 24 Mayıs 2006 01:04 • #499483
    ben sadece beğeniyorum.. olur mu??
  • radyokafa • 24 Mayıs 2006 15:00 • #499513
    valla sana sadece beğenmek yetiyorsa bilemem :P :D
  • bigbooots • 24 Mayıs 2006 15:26 • #499515
    ben şeyi sevmiyorum.. the smiths'e ne oldu?? morrissey de morrissey.. ille de morrissey.. diğerleri besleme mi kardeşim??
  • bordie • 24 Mayıs 2006 16:47 • #499519
    grup olaraktan mi gidiyorsunuz? Ben de size katilabilir miyim? Moz hayrani hic arkadasim yok, tek basima gidicem ama grup olarak super olur bence.
  • ibanetze • 24 Mayıs 2006 19:53 • #499561
    valla tam gurup olarak sayılmaz biz iki arkadaş gitcez kesin,ama gelecez diyen bi sürü kişi var etrafta,bakalım sorun olmazsa onlar da gelcek..

hatta şöyle diyim kanka sırf bu konser için tokattan gelcek :)

iki aydır bekliyoruz konseri..
  • ibanetze • 24 Mayıs 2006 20:51 • #499566
    smiths amerika'da en iyi söz yazarı ikiliyi içinde barındırmasıyla biliniyo orkun,severiz dinleriz yani intahar modunda :)
  • radyokafa • 25 Mayıs 2006 00:10 • #499595
    çok iyi bir söz yazarı çok iyi bir besteci ama yorumu konusunda aynı şeyi söyleyemem.

müthiş şarkılar çıkarmışlar.

saygım sevgimden daha fazla.

suede'de de aynı şey oldu. brett anderson'la bernard butler anlaşamadılar ve güzelim suede mahvoldu. sonra the tears'ı kurdular ama ne çare!

olan simon'ım ile mat'ime oldu.

işte insanlar huysuz olmaya görsün :(

morrisey konserinde olabilmek için can atıyorum, her ne kadar the smiths olmasa da. aynen the tears'ta olabilmek için can attım gibi.