-
System of a down dinliyormusunuz?Benim çok hoşuma gitti.Ama bir konserlerinde "türkler ve köpekler giremez" diye bir pankart kullanmışlar.bu konu hakkında bi fikriniz varsa beni aydınlatın lütfenn...
-
öfff yaa pilav gibi ısıtılıp ısıtılıp önümüze geliyor bu konu. merak etmişsin, olabilir ama kabak tadı artık
-
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
-
yaptığım ufak arastırmayla :) onların ermeni soykırımını düşünerek bizden nefret ettiklerini buldum ya bunu kendi sitelerinde de fan sitelerinde de cıktıkları programlarda da sölüyorlar müzik iyi olabilir ama TÜRK oluşumumuza kimse laf söyleyemez...
-
ustam bilgin iyide insan olan herkes bu soykirim yuzunden bizden nefet ettiklerini bilir yani.... yok sistemin vokalisti antepte baklava yerken bogazina takilmis o yuzden turklerden nefret ediyo.... haspin tospiiiinn ...
-
sen o (sözde) soykırım olayınn gerçek olduğunu mu sanıyorsun reis....
adam gibi müziğini yaparsın susarsın!!!
-
2000yılından beri grubu dinliyorum.Tüm albüm ve konser görüntüleri var bende..Ama asla orjinal bişeyini almıyorum..kazanmasın köpekler.müziği hoşuma gidiyo.Ama şerefsiz oldukları çok gerçek!!
-
müzik evrenseldir, ruha hitap eder siyaset barındırmaz, müziği yapanlar siyaset barındırabilir, buna karşılık tepki onların sanatını yoksaymak yerine onların sanatını istediğimiz gibi kullanıp, onların bu sanattan hiç bişi elde edememesini sağlamaktır. yani mp3 lerini dinlemek caiz, kaset cd satın almak mekruh..
bu aslında size küfür eden ilk fırsatta herhengi bir ara sokakta canınızı çıkartacak bir arkadaşınızı olsun ben yinede onu seviyorum ne yaparsa yapsın demek gibi birşey. bunlar haindir zaten biraz osmanlı tarihini bilen onlara hertürlü şeyi yapabileceğimiz halde hiçbirşey yapmadığımızı kanıtlar. tepki olarak onlara para kazandırmayız okadar.. ama dikkatimi çekende bizden hiçbir grubun onlara karşı hiç protest tavır sergilemediği belki birşey kazandırmaz ama en azından bizleri biraz tatmin etmezmiydi!
-
sürekli köpekler ve türkler giremez diye pankart kaldırdıkları söyleniyor ama elemanların kaç tane konser görüntülerini izledim bir tane göremedim yaa
-
üzüldüm yaa böyle bişi olmasına:((