-
Mtv turkce yayin yapan turkiye kanalını acmayı dusunuyor.Erdoganla gorusen mtv 9 ay icinde mtv'yi acıcakmıs.Kimden duydum derseniz kanalturkde calısan kameraman abimden duydum.Ama gerceklik payı yuzde 70.
-
Heyooo, süpeer! Artık nr1'ın MTV kopyası programlar yapmasına gerek kalmadı. MTV Türkiye, gençlerin aklını abuk subuk şeylerle doldurmaya (ya da boşaltmaya) bizzat kendisi geliyor! Yaşasın kültür yozlaşması, yaşasın s.kindirik MTV kültürü! Adamlar Ozzy Osbourne'u bile şebek yaptı ya....
-
herkes çokbilmiş kesilir aptal mtv yüzünden türkiye daha garip olur
bence hiç gelmesin ya da umurumda degil......... ne yaparlarsa yapsınlar herkes kimin umurunda...
-
vatana millete hayırlı olması dileğiylen millet.... !!!!
-
ben de televizyonda görmüştüm yakında ülkemizde de yayına başlayacağını...
gelmese de olur, ülkemizde mtv benzeri bir sürü müzik(!) kanalı var zaten...
-
bn de duymuştum bu haberi inş güzel olur ama bence bol bol rtük giricek araa gibime geliyo bakalım..
-
abi bu süper haber gerçi hiphop , rap müzikten rock'a pek fırsat kalmıyor ama mtv'de hep rock verilmeli bence..
-
gelsin buyursun... bakarsiniz ulkede mtv gencligi turer... mtv konserleri falan olur... ne hip hop falan hard rock halaluja dan sonra hip hop muzik pekte duyulmaz hale geldi...
-
Ben de duydum , hem sevindim hem üzüldüm...Amerika'daki gibi boş yayın yapacaklarsa hiç gelmesinler , yok eğer adam gibi sadece müzik kanalı olarak kalacaklarsa başımızın üstünde yerleri var
-
MTV kçımı yalasın, insanları uyuşturmaktan, müziği asıl amacının dışına saptırmaktan başka bi b.ka yaramayan "gerizekalı Amerikan gençliği kültürünü diğer ülkelere empoze etmeye çalışan Musevi kurumu"