Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Müziğin Sizdeki Evrimi

• syarar • 24 Mayıs 2006 17:10 • #499524
    Müziğin Sizdeki Evrimi Nedir Arkadaşlar Merak Ediyorum yani hangi müzik türü ya da tarzı ile başladınız hangilerini hangi sırayla dinleyip şimdi genelikle ne dinliyorsunuz... Ben Anormal Mi Evrimleştim Ya da bazı şeylerin erken mi farkına vardım.....neyse benim evrimim şöyle

Pop (Yani Hiçbiri)
    Yabancı pop
    yabancı rock
    yabancı metal
    yerli metal
    türkçe rock
    alternatif rock (her dilde)
    blues (yavuz çetin i bulduktan sonra )C.J. Chenier dave hole filan

yani ben böyleyim işte metalden tamamen soğudum şimdilerde çok seyrek dinliyorum paso alternatif rock ve blues dinler oldum son bir senedir.... neyse soruma cevap yazın

1 ben anormalmiyim?
    2 siz nasılsınız?

:-))))))))))
  • Rock_forever • 24 Mayıs 2006 17:59 • #499537
    kanka sen anormal bir insan türüsün...
    devamlı bir arayış içindesin ve bulana kadar da paso müzik türü değiştirirsin...içindeki şımarık çoçuğu bi ara dışarıya çıkarmışsın ama sonra yine içeriye girmiş o oğlan....
    :PPPP
  • syarar • 24 Mayıs 2006 18:07 • #499541
    haklısın abi sen nasıl başladın
  • pentimento • 24 Mayıs 2006 18:11 • #499542
    ya kendimden bi tane daha bulmuş olmak ne güzel:)

ama biraz daha kestirme benimki...

yabancı rock dinlemeye başladım. sonra metal vb (yani biraz sert dinlemeye başladım) ama sonra bir duruldum nası oldysa... alternatif dinlemeye başladım. ve nası olduysa bir ara (kısacık bir dönem) punk gibi birşey dinledim. gibi diyorum çünkü tam dinledim denemez. öyle bi denemiştim. şimdi genelde soft ve alternatif rock dinler haldeyim. e bir de aileden gelen bri muziki hali mevcut. aman işte... neyi seviyorsan dinle:) o an neyin seni tatmin ettiğini düşünüyorsan...
  • hiyerrapol • 24 Mayıs 2006 18:36 • #499547
    bu şekilde evrim geçirdim diyorsun ama yerli metal diye ya da yabancı metal diye hangi grupları dinlediğine bağlı... him de kendisi için love metal diyor ama benim gözümde metal anlamında hiçbir değeri yok.. aynı şekilde linkin park da numetal diye bir metal bozması türe dahil ama benim gözümde metal anlamında hiçbir değeri yok...
  • syarar • 26 Mayıs 2006 18:15 • #499751
    evrimden kendimin geliştiğimi söyleyerek kendimi ön plana atmaya çalışmıyorum evrimden kastettiğim anlam süreç yani değişim desem daha oturur taşlar yerine ama çevremdeki herkes metal dinliyor şu an ve insanı garip hissettiriyor bu..
  • dexter_holland • 26 Mayıs 2006 21:41 • #499767
    Bu başlık altındaki bazı cevaplar beni ağlamaklı yapıyor.

Her neyse, güzel konu, tebrikler.

Müzik sevdam önce kreşe giderken babamın arabasında dinlediğimiz Beatles, Manhattan Transfer ve Barış Manço'yla başladı. Bu durumda ilk türler

Jazz
    Rock 'n Roll
    Pop

oluyor.

Sonra piyano çalmaya başladım ve ne çaldıysam onu dinledim.

Klasik Müzik
    Çingene Müziği
    Jazz
    Blues

eklendi.

Sonra azıcık da popüler şeyleri dinleyeyim dedim ve

Metal (death, black falan filan)
    Country
    yine Pop

eklendi.

İşte böyle. Asıl gurur duyduğum şeyse hepsini de hala dinliyor olmam. Hiç birinden de pişman değilim.
  • Single_FACTOR • 27 Mayıs 2006 15:12 • #499830
    ilginc, ama kalifiye bir dinleyicinin eninde sonunda döneceği nokta jazz dır
  • syarar • 27 Mayıs 2006 16:56 • #499839
    benden garipleri de varmış sevinebilirim..........
  • tolqing • 28 Mayıs 2006 19:43 • #499964
    ilk okul sezen aksu sonra inglizce öğrenmeye başlayınca celine dion mariah carey falan derken cranberries le gerçek yolu buldum
    derken metallica hayranlığı sonra daha derinlere led zepplin deep purple hendrix..

derken altenatif sesler björk tori amos brian molko eklenirr

ve tabi ki jazz..

hepsini hala dinliyorum