Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Güven Erkin Erkal'ı Kınıyoruz !!!

• Single_FACTOR • 25 Mayıs 2006 14:01 • #499647
    CNN Türk te dün bir haber programına konuk olarak katıldı. erovizyonda LORDİ nin kazanmasıydı. senelerdir bildiğim izlediğim G.E.Erkal'ın yanıtları karşısında gerçekten şoke oldum.

Bu konu hakkında sorduğu Sorulara "bu olay iyi tasarlanmış bir şovdur. hiçbişeyle bağlantı kurulamaz, hakettiler ve kazandılar, yaptıkları müzik türünün tarzının yarışmada bir önemi yoktur" gibi serinkanlı cevap vereceği yerde;

hangi çizgide olduğu belli olan, daha önce de dini kanallarda boy göstermiş Ahmet Hakan ın taraflı sorularına ve rock ve metal dinleyenlerden Örgüt üyesi gibi yakıştırmaları karşısında; (ki sunucunun tek amacı bu olaydan gündem yaratmaktı) son derece pasif cevapar verdi.

"Metalciler Dünyanın dört bir yanından organize olup lordiyi birinci yaptı
    "satanistlik rock müziği içinde olan bir kavramdır.
    "kan içerleri de vardır.
    Devamını izlemedim ve Tv yi kapattım.
  • karabasann88 • 25 Mayıs 2006 14:58 • #499653
    insanlar herşeyi abartmaya ne kadar da meraklı
    dersanedeki felsefe hocamı dinleyince bunu daha da iyi anlamıştım _sevmem zaten kendilerini pek şekilci bi insan çünkü_neyse kadın lordi nin birinci olmasına öyle bir yorumlar getirdi ki şaştım kaldım...neymiş satanistler tüm dünyayı saracakmış sanki kıyamet alameti lordi nin birinciliği daha ne komplolar üretti inanamadım ...ilginç ya sadece dinliyorum böyle insanları çünkü konuşsan da fayda etmez o at gözlüklerini çıkartmadıkları sürece
    bi de felsefe hocasından böyle şeyler duymak daha da ilginç
    altı üstü bi yarışma hepsi şov niye böyle abartırlar ki
    Güven Erkin Erkal ı söylediklerin doğruysa kınıyorum ....
  • Single_FACTOR • 25 Mayıs 2006 15:02 • #499654
    lordinin 1. olması kıyamet alameti ha :D
    yıh yıh
  • deli forever • 25 Mayıs 2006 19:42 • #499678
    sanmıyorum yaa Güven abi yapmaz öyle şey.. dalga geçiyodur muhtemelen. zaten öyle bi sunucunun programına katılması söylediklerindeki ciddiyetsizliğini göstermez mi?

"kan içerleri de vardır.
    adam kafa bulmuş yaa.. inanmam böyle bi şeye ben:S
  • acatalepsyst • 25 Mayıs 2006 20:19 • #499682
    kesinlikle yapmaz güven böyle bişey..
  • röyksopp • 25 Mayıs 2006 21:04 • #499683
    kesinlikle yapmaz yaa!!!!!!!!!!
    inanamıyorum!!!!!!
  • tolqing • 25 Mayıs 2006 22:44 • #499692
    AAAA!
  • vovin35 • 26 Mayıs 2006 11:06 • #499714
    "kan içerleri de vardır.
    adam kafa bulmuş yaa.. inanmam böyle bi şeye ben:S

birkaç gün önce bir metal grubunun biogragfisini okudum resmi web sayfalarında.şuanda isimleri aklıma gelmiyor karmakarışık bir adları vardı...işte sıralamışlar...
    ''en sevdiğiniz aktör''
    en sevdiğiniz yiyecek''
    ''en sevdiğiniz spor araba'' vss zevklerini sormuşlar..
    **favori içkiniz hangisi sorusuna ise** ŞARAP VE KAN diye cevap vermişler...
    yani güven abi biraz doğru yere parmak basmış böyle sıyrık adamlar var dünyada..

hadi onuda geç;
    yıllar önce Türkiye'de satanizm patlak verdiği zaman teksoy ve reha muhtar gibi adamlar satanizm programları yapıyordu gece yarıları.satanistlerin yaptıkları ayinleri falan gösteriyorlardı kan içerken altı yazıda geçiyrdu çocuklarınıza izletmeyin diye...herhalde ailen sana izletmedi bunları..
    yani bu tür şeyler yok değil Güven abiye sadece bu hususta katılıyorum
    ama metal müzik hakkındaki diğer yazıdıklarına ve bu müziğe bakış açısına hiç katılmıyorum
  • deli forever • 26 Mayıs 2006 22:07 • #499772
    kan içiyo olabilirler, ona bişey demedim, herkesin midesi kendine..:S ama Güven abinin bunu bu şekilde açıklaması çok yanlış. yani tamam bizler 'evet kan içiyo olabilirler' deyip normal karşılayabiliriz, çünkü bu kültürün içindeyiz. ama rock ve metalle uzaktan yakından akalası olmayan insanlar bunu okuduklarında demezler mi, 'aa bakın bu adam bile böyle diyo, o zaman kesin bunların hepsi satanist' diye:S
    Güven abinin bu müziği savunması gerekirken neden yeriyo ki? kafa bulmuş diyorum ben hala..
  • rubber soul • 27 Mayıs 2006 01:22 • #499790
    hehhee başka işin yokmu kardeş senin lordi de kimmiş!? nelere kaldı dünya ! güven erkin erkal ı 11 senedir takip ederim senden daha iyi düşüneceği kesin bu konuda.bişey daha var tabi,sanayide demir dövme sesinden başka bir ses üretemeyenlere kalmamalı müzik..!!!