Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Şeytan, rock müziğin tam kâlbinde!!

• kutay__ • 27 Mayıs 2006 02:28 • #499795
    ben amuda kalkıp ac dc dinledim ama pek değişik bişe yakalayamadım. şimdide stv de sır kapısı izlemeye gidiyorum. görüşürüz.
  • Electromanya • 27 Mayıs 2006 14:46 • #499820
    saçmalık..ya ben anlamıyorum metal müzige neden böyle bakıyorlar..hee:D:Dzaten bizde unun için grup kurduk arkadaşlarla...napsak dedik .. hadi rock grubu kurak dedikk peaaaa:D
  • violoncellist • 27 Mayıs 2006 22:14 • #499856
    ben hayatımda bu kadar komik birşey daha görmedim... sağol valla güldük eğlendik sayende :) ama asıl Türkiye'nin gazetesi(!) 'Yeni Şafak'a, muhteşem ekibine ve Ali Murat Güven Haber Merkezi'ne ben çok teşekkürler etmek istiyorum bu engin araştırmalarıyla bizleri aydınlattıkları için... biz de ne salakmışız yaa senelerdir söyler dururuz o şarkıları meğerse... bak sen... taşlar inecekti nerdeyse başımıza :) maaaazallah !!!
  • rubber soul • 27 Mayıs 2006 22:48 • #499861
    beatles satanisttse bende gulyabaniyim:)))))
  • BlAcK BaSs • 27 Mayıs 2006 22:49 • #499862
    zamanın ta.....
  • çekirge • 29 Mayıs 2006 13:33 • #500007
    Bu çok eski bi olay. Ama ömrümde gördüğüm en boktan müzik olayı.Şerefsiz adamın biri ben napsam da rock n rollun ışığına bok sürsem demiş;mal bi site yapmış.İlk gördüğümde cinnet geçirecektim.İnanılmaz aşağılık bir yalan bu.Tersten çalıyo güya şarkıları anlamlar filan çıkarıyo,bi bok çıktığı yok.İsteyen istediğini söylemiş zaten.İnanmayan baksın dinlesin;şarlatanlık sadece.Bi kaç şarkıda satanizmle uzaktan yakından alakasız bir kaç cümle çıkıyo.Ama şeytan ortasındaymış filan hikaye.Ya niye açtınız bu konuyu yine?Tepem attı.
  • Diane • 29 Mayıs 2006 20:56 • #500042
    Bu örümcek beyinli gazeteden beklenir bu haber. Kahkahalarla gülüp geçmek lazım.
  • DEPRESYON HALİ • 29 Mayıs 2006 22:54 • #500062
    haberi okuyunca en başta garip geldi ama olabilir gözüyle bakıyorum bu olaya.ama şimdide bunlar rock müziğe satanizm başlığını koydular diye rock müzik dinlemicek halimiz yok.adamlar kendi inandıkları şeyin propagandasını yapmışlar gayet normal bence.kimileri eğlence kimileri propaganda aracı olarak görüyo müziği...isteyen istediğini anlatsın! -ROCK İYİDİR-;)devam arkadaslar...
  • seybn • 30 Mayıs 2006 10:50 • #500102
    yorum yapmayacagim bende rock dinliyorum sitede karsiniza çikacak bütün gruplarin hayraniyim.bende de tersten çalma programi var ve ortaya çikan sey ayni herhangibir hile yok yani siz bir bakin sasiracaksiniz http://jeffmilner.com/backmasking.htm
  • vovin35 • 30 Mayıs 2006 11:25 • #500104
    bence backmasking günümüz ilerleyen teknolojisinin son harikası gibime geliyor.. programı icat eden embesil adam herşeyin içinde bit yeniği vardır mantığı ile yapmış olabilir bu programı..pek inandırıcı gelmedi bana....orjinal sesi perdeleyip, araya başka sesler de monte edilmiş olabilir..bana göre tamamen hikaye.. biritni spiyırs şarkılarında bile şeytanı öven sözler yakalamış..nasıl bir icatsa