Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Apocalyptica İstanbul Konseri

  • pesimist • 29 Mayıs 2006 11:24 • #500004
    İzleyicilerin yaş ortalamasının yaklaşık 30 olduğu konser bayaa kaliteliydi.
    Yeni Melek bayaa bir şaşırttı beni doğrusu ses açısından tek kelimeyle mükemmeldi konser.
    Grup konsere Path ile başladı karizmaları bir yana sahne dekoru ve ışıkları etkiyiğ bir kat daha arttırdı.
    En solda çalan psikopat abi haricinde hepsi acaip hareketli ve coşkuluydular apocalyptica üyelerinin.
    İzleyenlere çok kısa süren bir müzik zevki yaşattılar.
    9,30 da başladı 11 de konser bitti.
    arada sanheden indiler geri geldiler orda da bir yarım saat gitti falandır filandır derken ortalama 1 saat bir şey izledik.
    Genel olarak konser iyiydi güzeldi de kısa sürmesi bu güzellikleri gölgeledi.

    saygılarımla
    pesimist
  • Holy_Bastard • 29 Mayıs 2006 14:48 • #500018
    Bence de müthişti , ama konserde sevmediğim tek şey solda oturan adamdı , insan kafasını bile mi oynatmaz kardeşim yaa :)

    Ayrıca konser şu ana kadar izlediğim en gaz ve müthiş konserdi , müthiş headbang yaptım.

    Ha şimdi sinir olduğum bir şey daha aklıma geldi. Quutama şarkısın en güzel en sakin yerinde millet yine alkışlamaya başladı , en sevdiğim bölüm güme gitti , nasıl sinir oldum anlatamam.

    Onun dışında dekor olsun , performans olsun her şey müthişti. Davulcuyu ilk gördüğümde irkildim birden , nasıl bir bakıştı o :)
    Ayrıca sahneden inip geri gelmeleri yarım saat sürmedi ya , bana en fazla 5 dakika gibi geldi , iki seferi toplasan 10 dakika eder , ya da bana heyecandan öyle geldi :)

    Neyse , tek kelimeyle müthiş bir konserdi , tebrikler Apocalyptica! :)