Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bilinmeyen gitar tekniği...

• love guitar • 30 Mayıs 2006 20:59 • #500144
    http://video.google.com/videoplay?docid=-4885230933105906474&q=theodore+ziras
    arkadaşlar bu videonun sonunda bi teknik var.böyle tapping sesi gibi çıkıyo aynı ve 4 parmak ta aynı anda çalışıyo.bu tekniğin ne olduğunu bana açıklarmısınız.aklımı aldı yav.
    (birde anti parantez iiki garaj var yav.başka nereden bulabilirdim bu kadar müzisyeni:)))
  • Electromanya • 30 Mayıs 2006 23:58 • #500163
    ben burda öyle bi teknik görmedin solo boyunca bentler slidelea let ring ler yapmış ve normal bi solo atmış ben bir teknnik görnedim gören arkadaşlar varsa bana da açıklasınlar ve hangi saniyede onu belitirsen daha iyi olurdu
  • paradigm_shift • 31 Mayıs 2006 00:39 • #500164
    sweep picking'tir o teknik. ve bunu öğrenmekle birlikte başına büyük bela aldın, sonuçlarına katlan..hayırlı olsun..
  • love guitar • 31 Mayıs 2006 09:12 • #500172
    belli zaten bela bişey olduğu...yngwie malmsteen süper yapıyo onu.ama çok güzel bişey ya.yav nasıl öğreneliyo o.ben denemeye kalktım olmadı.sanırım akor seslerini tek tek basıyo.enretesan ama.
  • mustin • 31 Mayıs 2006 09:27 • #500173
    zor bi tekniktir sweep picking.sabırla çalışma ister süreç ister.nette çeşitli örneklerini bulunabilirsi öğrenmek için.basit olarak mantığı şu:alt tele geçerken aşağı pena vuruşu,üst tele geçerken de yukarı pena vuruşu yapılıyo.bikaç tane egzersizini iyi öğrenince insan mantığını kapıyo.ama çok çalışma gerektiren egzersizlerdir.
  • Electromanya • 31 Mayıs 2006 15:20 • #500187
    sweep pickin i mi diyordunuz..solo gitarsan ya da mecburen olmak zorunda diilsin ama bunu iyi yapmak zorundasın..sürekli 1-2 dakika boyunca bunu yapmaya çalış belki yapamzsın başta acır felan parmakların ama hızlı yapmaya çalış zamnla alışkanlık haline gelir..
  • paradigm_shift • 1 Haziran 2006 00:00 • #500213
    mk herkes de sweep picking üstadıymış be..ne işiniz var yau garajda o zaman, yollasın sizi devlet berklee collage of music'e, sizi baştan yaratsın, 2. kuşak jason becker olarak geçin gümrükten. laf değil kayıt dinlemek istiyoruz gençler, atın rapid'e duyalım biz de..çok mu agresifim? kızarım ben arada, altımı değiştirin geçer...
  • love guitar • 1 Haziran 2006 00:30 • #500218
    arkadaşlar nedir bu ya...ömür törpüsü gibi aynı.parmaklarım makarna gibi karıştı.çözücem bu olayı.ama kesin en az 5 sene yer bu.çok karışık çünkü.uğraşanlara allah sabır versin.paradigm_shift bana başına bela aldın dedi inanmamıştım.ama doğrumuş:))))

ama üstte çok sert olmuşun.o kadar heves kırıcı konuşulmaz bence.belki sen çoook iyi olabilirsin,kendinide çook iyi zannedebilirsin ama bu milletin heveslerini kırmayı gerektirmez dostum.arkadaşlar da yardımcı oluyolar sadece.böyle kavgayla gürültüyle nasıl iletişim olucaksa artık...
  • paradigm_shift • 1 Haziran 2006 00:33 • #500219
    yok, tam tersi benim mesajımda yorum yok, gayet sade. ama ben diğer yazılan mesajları okuduğumda "vay mk shredderların arasında düştük" diye panik yaptım. her neyse, herkesin çaldığı kendine.