-
genelde metal rock dinlerim ama bazen rap hipop ,,türkü felan :))) şimdi ne alaka demeyin..
-
genelde kafama uyan her müziği dinlerim ama yaşım itibariyle sözleri sağlam olmak koşuluyla. en sağlam sözlerde genelde metal'den çıkıyor. anlamsız sözlerle şarkı yapanlara bi yerlerimlede dinleyebilirim bol kahkahalar eşliğinde.
-
bende o gunki psikolojim nasılsa o tarz takılırım agırlıklı olarak pop rap dinlerim..
-
Ben genellikle metal ve rock dinlerim ama opera ve senfonik müziğe,klasik müziğe ve kilise müziğine ve jazz a bayılırım özellikle opera dan Emma Shapplin,Renee Fleming,Sarah Brightman,Andrew Lloyd Webber ve Andrea Bocelli favorimdir.
-
ben metal ve rock dışında punk arada sırada sözleri hoşuma giiden türkçe pop(tabi bunun içine gülşen gibi sadece vücudunu kullanan kişiler gelmiyor şarkı söylemesini bilen kişileri dinlerim) ve birini sevdiğimi hissettiğim anda GÖKHAN KIRDAR dinlerim ve sürekli teoman gerçi teoman rocka giriyor ama olsun ben genede söylemek istedim:))
-
klasik müzik, gothic, çok sesli korolar ve large hall müzikleri(aslında bu da gothice oldukça giriyor) etnik müzikler özellikle celtic melodileri çok hoşuma gider, türk halk müziği özelliklede zeybekler-ege yöresi türkülerini oldukça severim, tasavvuf müziği, ayrıca halk müziği içinde kendine iyi yer edinmiş olan aşıklarımız(aşık veysel aşık dertli...) pop müzik (bi sezen olsun barış olsun yeter ki kaliteli ve ensturman yoğunluğu olsun sabun köpüğü diye tabir ettiğimiz cinsten olmasın) çok sık olmasa da türk sanat müziği, jazz ve blues çok fazla değil yine arada sırada..
ancak en çok klasik müzik ağırlık basmaktadır.
-
bi kere rakının yanıda Türk Sanat Müziği..
efkarlanınca bazen özgün müzik olabilir;eskileri falan hatırlamak istiyor isem..
heralde başkada farklı dinlemiyorumdur pek..
hatırlayamadım..
-
sadece metal ve rock dinleyerek yaşanır mıymış canım...
-
metaligirl haklı sadece metal ve rock dinlenmez ya
-
ben en iyişi rock derim metal olşun demir olşun işterşe bakır olşun yinede rock rocktur