-
benim bildiğim burası her türlü müziği barındıran bir site ama nedense rock,metal ve grupları neden bir craig david,shania twain,daniel bedingfield,black eyed peas den bahsedilmiyo eğer haksızsam kızgınlığınızı ya da haklıysam sıkıntınızı yazmanızı bekliciiim....
-
üyelerin bu müzik türünü yoğun bir şekilde dinlemesinin bi etkisi olmasın;)
-
hep dedim, hala öğrenemediniz. sebebi şu: "çünkü karadeniz'de dağlar denize paralel uzanıyor"
-
Bunun sebebi pop müziğin dinleyici kitlesinin bu müziği tartışabilecek düzeyde olmaması. Bunu ezmek için söylemiyorum; mesele şu ki rock dinleyen adam genellikle daha çok kurcalamak, öğrenmek istiyor, dinlediği müziğe daha bağlıdır. Pop dinleyicisi genelde dinler geçer. Gerçi klasik müzik, jazz ve halk müziği de az tartışılıyor buralarda. Ve bazı popçuların gerçekten konuşulacak yanı yok, sallıyor g.tü, yağıyor paralar. Ya da 13 yaşındaki kızlar için müzik yapıyor (bkz: Justin Timberlake).
-
Da hui olayı çoooook güzel açıklamış. Bunun üstüne başka bişey yazmak saygısızlık olur...
-
paradigm_shift abi bittim senin bu yorumuna yaa gül gül bir hal oldu
hep dedim, hala öğrenemediniz. sebebi şu: "çünkü karadeniz'de dağlar denize paralel uzanıyor"
bu arada da hui +10
popüleritenin tartışılacak yanı yok ki
-
aslında haklı olabilirsin
-
abi super bi yorm olmuş da hui sonuna kadar haklısn adamlar sadece dinlemek için dinliyolar onlar ne dinlediklerinin farkındada değiller zaten istisnalar hariç
-
da hui haklı. ++111
-
Punk, blues,rap hiphop konuşulduğu zamnlarda oluyor,
bunlarla ilgili anketlere ve topiklere denk geliyorum,ama ağırlıklı olarak metal ve rock konuşulduğu gerçek