-
yürrü be çilekeş...bence en baba şarkı budur..gülay-cesaretin var mı aşka..
bak arkadaşım benim de öyle bi sorunum var ama sen başkasın bikerem sen kızsın yani bence teklifin %70 80 oranında başarılı olur....
-
have you ever really loved a woman diyecektim ama kızmışsın,zaten sana tavsiye sakın ilanı ask falan etme askından ölsende erkek milleti bu kardesim güvenilmez helede askını sakın ilan etme bak üzülürsün..amaaaa ne de olsa bayansın sen zekanı kullan ona ilanı ask ettir bak valla daha güzel olur
-
ya sen süpersin
harikasın
peki napim bi cevap gönderirsen sevinirim
-
muhahaha...
-
sezen aksu-gel benimle ol... ya da daha damardan giricem diosan GARBAGE- 1#CRUSH (iwould d i e for you...) garajda türkçeye çevirdiydim bakıver istersen anlarsın...gece 3e kadar dinledim bu şarkıyı sonra didim bölye bölee oki dedi ama bni başından beri sevip sevmediğini düşündüğünü söledi. . . ve bgn 8 ayın sonunda ayrılmak istedi o yüsden boşver hiç dinleme o gelsin sonra böyle kafana .....lar :'(
-
bence al elemanı bu siteye üye yap:) madem şarkı beğenemedin, gidip sen de söleyemiyorsun e o zaman en iyisi okut bunları:P
-
anaa ne çok güzin abla varmış la sitede
-
Tesla - Love Song
-
valla bilmiyorum eğer bi muhabbetiniz yoksa önce kurman lazım,sohbet edin hem bu arada onu daha iyi tanırsın,yavas yavas arkadas olun..sonra gerisi gelir kendiliğinden...
-
ya onda da varsa bişeyler sen niye korkuyosun aaaa